B&B-Malgosia laat zich uit over de leugens van Albert: 'Dat klopt niet!'

Media door Zita

B&B Vol Liefde begint steeds meer op Goede Tijden Slechte Tijden te lijken. Zeker wanneer we de afleveringen met Albert zien, zien we een hoop juice. Zelfs nu Malgosia het programma al heeft verlaten, vliegt de juice ons nog om de oren. Nadat Albert namelijk het een en ander heeft uitgesproken over Malgosia, laat Malgosia nu ook van zich horen.

B&B Albert en Malgosia

Albert en Malgosia leken in eerste instantie best een goede match. Totdat Joyce het kasteel van Albert betrad: vanaf dat moment verdween Malgosia steeds meer naar de achtergrond en had Albert eigenlijk ook geen oog meer voor haar. Zowel Malgosia als Albert kwamen dan ook tot de conclusie dat zij geen match zijn en Malgosia is naar huis gegaan. Maar nog nét voordat Malgosia naar huis ging, biechtte zij op aan de hand van zijn achtergebleven pakje sigaretten, dat Albert bij haar had geslapen en er wat was gebeurd tussen hen.

Malgosia’s ‘schuld’

In de aflevering daarna biechtte Albert op aan Joyce dat hij inderdaad ‘stout’ was geweest. Joyce wist dit al en deed er een beetje lacherig om. Ook Albert deed alsof er niks aan de hand was, het pure lust was en vooral: het was niet zijn schuld maar de ‘schuld’ van Malgosia.

Lees ook: Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind

Malgosia laat van zich horen

We wachtten al in spanning af wanneer Malgosia zou reageren op de uitspraken van Albert in de uitzendingen. En ja hoor, in de B&B Vol Liefde Facebookgroep reageert zij op mensen die een mening hebben over deze situatie. Veel kijkers waren ‘tegen’ Albert en namen het op voor Malgosia, maar er waren ook kijkers die juist de kant van Albert kozen.

Een kijker schrijft:  “Maar toch… Malgosia was er zelf bij en vanaf de eerste minuut op jacht. En als 2 volwassen mensen dan uiteindelijk in bed belanden, al is het alleen maar lust, dan is dat toch prima? Zij zet Albert toch ook voorschut met dat pakje sigaretten? Volledig in scène gezet trouwens.” Malgosia reageert hierop: “Dat klopt niet! Voor mij was dat niet alleen maar lust, hij loog vanaf de eerste dag!”

Reünie

Dat er zo veel juice in en buiten het programma te zien is, dat betekent alleen maar dat dit tijdens de reünie ook besproken wordt. Wij smullen er nu al van! De reünie is op 12 september te zien.

Lees ook: Nicolette van Dam en Bas Smit trouwden in het kasteel van B&B Vol Liefde Albert