Nicolette van Dam en Bas Smit trouwden in het kasteel van B&B Vol Liefde Albert

Media door Anne-Fleur

Dat Albert van B&B Vol Liefde een prachtig kasteel in zijn bezit heeft, dat is inmiddels wel duidelijk geworden in de afleveringen van het populaire datingprogramma. Menig mens reist dan ook af naar Spanje om het luxe kasteel te zien. De locatie is dan ook zó populair dat mensen er zelfs willen trouwen. Een koppel dat er ook in het huwelijksbootje gestapt is? Nicolette van Dam en Bas Smit!

Lees ook: Oh? B&B Vol Liefde Albert gespot met deze deelnemer

Trouwen in het kasteel van Albert van B&B Vol Liefde

We volgen Alberts zoektocht naar de liefde momenteel op de voet in B&B Vol Liefde. We houden van alle ongemakkelijke momenten en uitspraken die er in Spanje worden gedaan, maar stiekem kijken we ook vol verbazing naar de schoonheid van het kasteel van 'Ab'. De plek en omgeving is natuurlijk prachtig, dus we snappen wel dat mensen elkaar daar het jawoord willen geven. Dat zullen BN'ers Bas Smit en Nicolette van Dam ook wel hebben gedacht.

Bijzondere locatie

De charmante locatie in het Catalaanse landschap, niet ver van de Franse grens en vlakbij de Costa Brava, kun je het veerteinde eeuwse kasteel op een heuvel vinden. Een waar historisch bouwwerk heeft Albert gekocht, en dat is niet gek aangezien Albert Diks een voorliefde heeft voor alles wat met geschiedenis te maken heeft. Albert komt zelf uit een steenrijke familie, maar ondernemend dat hij is besloot hij geen kant en klaar kasteel te kopen. Integendeel, hij kocht het kasteel als een oude ruïne. Hij verbouwde het pand tot een exclusief hotel met twee zwembaden, twee restaurants en maar liefst 57 slaapkamers. Ook is het een perfecte locatie voor het vieren van een bruiloft, en heeft het pand een groot terras waar de zonsondergang in volle geuren en kleuren aanschouwd kan worden.

Bruiloft Nicolette van Dam en Bas Smit

Nicolette van Dam (we kennen haar allemaal nog wel van ZOOP) vertelt aan RTL Boulevard over haar bijzondere bruiloft. "Ik ben daar met Bas bijna tien jaar geleden getrouwd, toen was hij daar al de eigenaar", aldus de actrice "En ook met die tinnen soldaatjes". De tinnen soldaatjes zorgden voor heel wat memes en TikToks. Marijke - die ook op bezoek kwam bij Albert - maakte de fout om Alberts grote trots 'poppetjes' te noemen. Maar wat blijkt? "Nou, die fout had Bas ook gemaakt", vertelt Nicolette.

Zichzelf zijn

Albert mag dan wel extreem zijn in uitspraken over zijn poppetjes, eh, tinnen soldaatjes, maar volgens Nicolette is de kasteelheer wel helemaal zichzelf. "Albert is echt Albert in het verhaal. Ik hoop dat hij geluk gaat vinden en dat hij heel happy wordt. Hij woont op zo'n prachtige plek, daar in Girona is het zo mooi. Dus de vrouw die naast hem komt te staan zal op een heel warme, gave plek terechtkomen", zegt Van Dam nog. "De hele familie zit naar B&B Vol Liefde te kijken, want we willen weten wat er gaat gebeuren!"