Awwww! Deze Love Island-ster is ten huwelijk gevraagd

Media door Alyssa

Wat een geweldig nieuws uit de Love Island-wereld! Alicia Duran Gomez, die in 2019 op zoek ging naar de liefde op het realityprogramma, heeft nu zelf haar happy ending gevonden. Hoewel Alicia en Nick na hun avontuur in de Love Island-villa geen match bleken te zijn, heeft ze nu ware liefde gevonden en... is ze zelfs ten huwelijk gevraagd. How cute?!

Huwelijk na Love Island

Op 2 augustus ging de vriend van Alicia op de knie. Natuurlijk kon ze haar blijdschap niet verbergen en deelde haar happiness op Instagram met de volgende lieve woorden: “De dag dat jij op je knie ging en mijn dromen weer deed uitkomen. Jij bent de man met wie ik mijn leven wil delen... vandaag, morgen en elke dag die nog komt.”

Felicitaties

Onder de Instagram-post stromen de felicitaties binnen. Oud-deelnemers van Love Island, waaronder Natascha en Eilish, hebben Alicia met veel enthousiasme gefeliciteerd. Natascha schrijft: “Ooohh jaa, zo blij voor jou!” en Eilish voegt eraan toe: “Gefeliciteerd schat”. Ook Lisa, Victoria, Sha, Noah en Valerie laten een lief berichtje achter voor Alicia.

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Donny zijn nieuwe liefde

En er is nog meer nieuws uit de Love Island-wereld! Donny Navajas Sanchez, die in 2021 aan het programma deelnam, heeft na zijn recente break-up met Love Island-Rowenna een nieuwe liefde gevonden. Donny deelde een superlieve foto van hem en zijn nieuwe lover, Isabel Carvalho van den Broek, op Instagram. Isabel, deels Nederlands en deels Portugees, is de gelukkige die Donny zijn hart heeft veroverd. Hoe ze elkaar hebben ontmoet, blijft nog een mysterie, maar Donny schrijft trots bij de foto: “You & Me.”

Donny </3 Rowenna

Na een blije start in de villa en een liefdevolle tijd samen, maakten Donny en Rowenna in maart bekend dat ze uit elkaar gingen. Rowenna schreef op Instagram: "Donny en ik zijn uit elkaar. We maken elkaar niet meer gelukkig. We hebben een hele mooie tijd gehad samen, dus het is heel verdrietig voor ons beiden. Ik hoop dat jullie ons de tijd en ruimte geven om dit een plek te geven." Hoewel het jammer was dat Donny en Rowenna uit elkaar gingen, lijkt het erop dat de liefde weer op zijn pad is gekomen. We wensen Alicia en Donny veel geluk en liefde bij hun nieuwe hoofdstukken!

Lees ook: Waarom je naar de nieuwe reality-tv serie ‘I kissed a girl’ wil kijken