Juicy! Naomi onthult waarom het over is met Quentin

Media door Alyssa

Naomi en Quentin zijn niet langer een koppel! Voor hun fans was dit een totale verrassing, vooral omdat we ze nog recentelijk samen zagen schitteren in het Videoland-programma Power Couple. In een gesprek met Shownieuws opent Naomi nu de deur naar haar gevoelens over de breuk. #drama

Relatie afsluiten met een diner

De ex-lovebirds waren samen op Bali, maar besloten daarna uit elkaar te gaan. Naomi wilde het voor zichzelf afsluiten en organiseerde een diner met vriendinnen. "Ik heb een toast gegeven en lekker bijgekletst. Ik kan in bed huilen met ijs, dat is ook niet verkeerd, maar kan er ook positieve wending aan geven", aldus Naomi. You go, girl!

Niet blij met Instagram-post

Maar Quentin lijkt niet zo blij te zijn met Naomi's Instagram-post. "Wat hij nu allemaal aan het doen is, moet hij natuurlijk zelf weten", vertelt Naomi. Ze doelt op bepaalde uitspraken die Quentin heeft gedaan op sociale media. "Dat vind ik jammer en doet mij pijn. Ik heb niks verkeerds over hem gezegd. Sterker nog, mijn berichtje op Instagram met die taart; je ziet de beschrijving die ik erbij heb gezet. Ik gun hem alle geluk en liefde toe, maar had graag wat respect gewild." Ai, dat klinkt niet zo lekker...

Waarom het niet werkte tussen Quentin en Naomi

Naomi laat in het midden waarom het niet werkte tussen haar en Quentin. "Er speelden meerdere dingen. Voor mij was het moeilijk; ik heb veel grenzen moeten verleggen, dat heb ik zelf gedaan. Dat doe je gewoon in een relatie, want je bent verliefd", vertelt ze. Maar Quentin had eigenlijk twee levens zegt ze: "Hij is papa en had een relatie met mij". "Hij moet voor zichzelf kijken: wat wil ik in het leven? Achteraf gezien werkte het gewoon niet. We hebben een leuke tijd gehad."

Geblokkeerd op alles

Na haar reis heeft Naomi Quentin nog een keer kort gezien, omdat ze zijn zusje bij hem thuis afzette. "Hij heeft mij nu op alles geblokkeerd. Ik heb hem respectvol behandeld en verwacht dat terug. Als dit jouw manier is om het zo af te sluiten, houd ik je niet tegen. Misschien is hij boos om de taart, maar lees de tekst eronder en denk terug aan Bali", aldus Naomi. Oef, dat is wel heftig hoor!

Steun van andere 'Power Couple'-koppels

In Power Couple schopten de twee het samen bijna tot de finale. Na de breuk heeft Naomi steun ontvangen van andere koppels uit het programma. "Djamila, Vonneke en hun mannen hebben mij opgevangen. Ik weet niet of ze onze breuk zagen aankomen", vertelt ze. Gelukkig heeft ze support van haar reality-bffs! Quentin is overigens ook niet blij met het interview wat Naomi aan Shownieuws gaf, onder de post op Instagram waarin ze het artikel aankondigen plaatst hij savage: "Een uitleg via Shownieuws? Op wat ben je uit dan... 🤷‍♂️☕️"

Lees ook: Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'