Sad news! Quentin en Naomi uit Power Couple zijn uit elkaar

Media door Alyssa

Ohhh no, het is echt gebeurd: Quentin en Naomi, die we allemaal zagen stralen in Power Couple, zijn uit elkaar! Naomi liet het nieuws zelf vallen op haar Instagram-account. De breakup komt mega onverwacht, vooral omdat Quentin nog maar kort geleden van de daken schreeuwde hoe gelukkig hij was met zijn girl Naomi.

Lees ook: Quentin doet een hartstochtelijke bekentenis: 'You saved me'

Naomi is weer single en ready to mingle

Quentin en Naomi zijn dus niet meer samen. In een post op haar afgeschermde Instagram account laat Naomi weten dat ze weer single is. "My new era = single. Via deze weg wil ik laten weten dat Q en ik niet meer in een relatie zitten. Dit hebben we aan het einde van onze reis op Bali, eind september, besloten", schrijft de realityster.

Naomi en Quentin zijn goed uit elkaar gegaan

Maar no worries, het is geen bad blood tussen de twee. Naomi en Quentin zijn gewoon als vrienden uit elkaar gegaan. "We zijn nog steeds goed met elkaar en ik gun hem alle liefde en geluk toe." You go girl, Naomi gaat nu lekker focussen op zichzelf. "Nu is het weer tijd om volledig op mezelf te focussen. Ik heb de liefste vriendinnen, familie en volgers om me heen. A big thank you voor jullie steun en liefde."

Lees ook: Dit zijn Naomi haar échte gevoelens over Quentin's deelname aan Ex on the Beach

Naomi is niet van plan om bij de pakken neer te zitten

Naomi wil even duidelijk maken dat dit voor haar geen moment is om in zak en as te zitten. Ze is juist van plan om nog meer van het leven te genieten. Want "alles gebeurt met een reden". En zoals ze zelf zegt: "Ik ben lekker gek, dus we brengen hier gewoon een toast op uit." Cheers to that, Naomi!

Ook Power Couple-Rene en Annebel uit elkaar

Trouwens, deze twee ex-geliefden zijn niet het enige Power Couple dat na de show besloot te breken. Ook Annebel en René, die zelfs verloofd waren, gooiden na 8 jaar de handdoek in de ring. Eind augustus maakten zij bekend definitief uit elkaar te zijn. En guess what? Volgens RealityFBI heeft René al een nieuwe vriendin, ene Nikkita Sotto. Ondertussen is hun huis verkocht en zit Annebel op Bali om even bij te komen van alle drama.

Lees ook: Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'