Maria Tailor kreeg dreigende waarschuwing voor Diddy: 'Hij is een tiran'

Media door Alyssa

Het is weer eens raak in celebville! Sean 'Diddy' Combs, de bekende rapper en producer, wordt momenteel overspoeld met heftige beschuldigingen. We hebben het over mensenhandel, het dwingen tot seksuele handelingen en het runnen van een criminele organisatie. Dat is nogal wat, toch?

Maria Tailor op een party van Diddy

Op TikTok gaat het helemaal los met allerlei complottheorieën. Iedereen heeft wel een mening over deze bizarre situatie. Maar wacht, er is meer! Een van de Real Housewives of Amsterdam, Maria Tailor, heeft zelf een ervaring gehad met een van Diddy's beruchte feestjes. Zeventien jaar geleden alweer, maar ze herinnert het zich nog als de dag van gisteren.

Onthullingen op het jachtschip

In haar podcast #GeenFilter vertelt Maria Tailor openhartig over haar avontuur op Diddy's jachtschip in Cannes. En raad eens wie er ook waren? Niemand minder dan Usher, Beyoncé en Jay-Z! Talk about a star-studded party, right? Maar vanaf het moment dat Maria Tailor voet aan boord zette, voelde ze al dat er iets niet klopte. Er hing een vreemde sfeer en dat was niet alleen vanwege de champagne. Een man kwam naar haar toe en zei: "Ja, jij bent eigenlijk niet zo slim, hè? Want wat doe je ook hier eigenlijk op deze boot? Puff Diddy gebruikt drugs. Hij slaat vrouwen. Het is een tiran". Wow, dat zijn nogal wat beschuldigingen! Maria Tailor, destijds pas 24 jaar oud, zat daar en dacht: "Jezus, deze man zit me allemaal ellende te vertellen". Op dat moment realiseerde ze zich: "Wat doe ik hier eigenlijk? Ik ga lekker naar huis. Ik ga lekker m'n vriend bellen".

De tekst gaat verder onder de video van Maria Tailor.

Meer op Instagram

Rechtszaak tegen Diddy 

Nu, zeventien jaar later, komen al deze verhalen weer naar boven. De beschuldigingen aan het adres van Diddy zijn niet mis. Hij heeft blijkbaar zijn fame en power op een hele donkere manier gebruikt. Volgens meerdere mensen heeft hij op zijn exclusieve feestjes dingen gedaan die écht niet door de beugel kunnen. Celebs en andere mensen claimen dat ze door hem gedwongen zijn om seks te hebben, niet alleen met hem, maar ook met anderen. En als ze weigerden? Nou ja, dan werden ze bedreigd. Hij zou ze zelfs hebben gedrogeerd en gefilmd tijdens die vieze praktijken.

Diddy en Cassie 

Naast alles wat er op die crazy feestjes gebeurde, is er ook een heel naar verhaal over Diddy en zijn ex, Cassie. Ze waren jarenlang samen, en wat van buiten een power couple leek, blijkt achter de schermen echt toxic AF te zijn geweest. Er zijn namelijk beelden dat Cassie tijdens hun relatie door hem werd mishandeld, zowel fysiek als mentaal. Het lijkt erop dat hij haar compleet in zijn macht had door manipulatie en intimidatie en dit ging blijkbaar jarenlang zo door. Het nieuws is nu allemaal naar buiten gebracht en dat heeft de boel echt doen exploderen. Deze beschuldigingen, gecombineerd met al het drama van die feestjes en alle celebs die daarbij betrokken zijn, hebben er nu voor gezorgd dat Diddy in de problemen zit — big time.

Lees ook: Alles wat we tot nu toe weten over Rapper P Diddy en de Hollywooddrama