Shocking! Tamara Elbaz is mishandeld voor haar eigen huis

Media door Alyssa

Wow! Je gelooft het niet, maar een van The Real Housewives of Amsterdam heeft zojuist ontzettend heftig nieuws gedeeld op haar Instagram. Tamara Elbaz is maandag namelijk voor haar eigen huis in Amsterdam Oud Zuid compleet in elkaar geslagen. WTF?!

Maria Tailor to the rescue

Gelukkig staat Tamara er niet alleen voor in deze moeilijke tijd. Haar BFF Maria Tailor is er om haar te supporten. Echte vriendschap dus, dat is pas goals.

Tamara Elbaz deelt schokkend bericht op Instagram

"Ik kan bevestigen dat er gisteren een groot geweldsincident richting mij heeft plaatsgevonden, terwijl mijn kindje toekeek," begint Tamara haar verhaal op Instagram. OMG, stel je voor dat je zoiets heftigs meemaakt waar je kind bij is... Gelukkig zijn de daders meteen opgepakt dankzij oplettende buren die in actie kwamen. Tamara is de buurt mega dankbaar, maar weet nog niet precies wie ze specifiek moet bedanken. Er waren namelijk gelukkig veel mensen die haar meteen kwamen helpen.

Onderzoek gaande, Tamara krijgt beveiliging

Tamara kan verder nog niet te veel details geven, want de politie is op dit moment druk bezig met het onderzoek. Ze is zelf ook nog in shock en heeft geen idee wie er achter deze laffe actie zit. Vanaf gisteren krijgt ze in ieder geval begeleiding en beveiliging. Safety first. Zodra er meer bekend is over het motief achter de mishandeling, zal Tamara het verhaal via haar eigen sociale media delen.

De tekst gaat verder onder de heftige Instagram-post van Tamara Elbaz. 

Meer op Instagram

Niet de eerste tegenslag 

Het is helaas niet de eerste keer dat Tamara heftig nieuws moet delen. Kort geleden belandde ze namelijk ook al plots op de afdeling oncologie van het ziekenhuis, nadat er tijdens een preventieve borstecho afwijkingen waren gevonden. Wow! De realityster deelde toen een foto waarop een pleister op haar linkerborst te zien was. Ze schreef destijds openhartig over haar angsten en zorgen: "Het enige waar ik aan kon denken was aan Alexander. Alexander had misschien een zieke moeder. En ik moest ook wel een aantal keren denken aan wat als ik dood zou gaan."

Powervrouw 

Gelukkig kwam er positief nieuws uit de testresultaten: er was niks kwaadaardigs gevonden. Phew! Laten we hopen dat Tamara snel herstelt van deze laatste nare ervaring en de daders hun verdiende straf krijgen. Stay strong, je bent een echte powervrouw.

Lees ook: Real Housewives-Tamara Elbaz schrikt van sterrenbeeld date in First Dates: "geen goede ervaringen mee"