Kimmylien Nguyen: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Janine

Kimmylien Nguyen, bekend van onder andere The Real Housewives of Amsterdam, is het gezicht achter Universal Nails en opende onlangs het restaurant Miss Hot Pot. Deze succesvolle self-made businesswoman vluchtte in de jaren tachtig samen met haar ouders naar Nederland.

Over Kimmylien Nguyen

Volledige naam
Kimmylien Nguyen
Geboortedatum
11 augustus 1980 (leeftijd 44 jaar)
Geboorteplaats
onbekend
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
getrouwd

Achtergrondinformatie

Naast Kimmylien's succesvolle self-made carrière is zij trotse moeder van vijf kinderen. Kimmylien Nguyen woont samen met haar man, Waiki Man Mellado Valdes, en hun vijf kinderen in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Naast haar deelname aan diverse televisieprogramma's brengt Kimmylien graag haar vrije tijd door met haar gezin, en kookt ze ontzettend graag. Ze neemt haar volgers mee in haar food journey door zowel recepten als restaurantbezoeken te delen op haar Instagram-account @kimmyliens_kitchen.

Jeugd

Kimmylien Nguyen vluchtte in de jaren tachtig als kind samen met haar ouders naar Nederland. Ze werd naar een LOM-school (speciaal onderwijs) gestuurd en maakte haar schooltijd daar af. Over die periode zei ze: "Straks zal ik laten zien wat ik kan."

Carrière

Op 21-jarige leeftijd opende Kimmylien Nguyen haar eerste nagelstudio in de hoofdstad van Nederland, nadat ze in de Verenigde Staten bij familie een manicure- en pedicureopleiding had gevolgd. Dit was haar eerste stap richting het opbouwen van de grootste nagelstudio in Amsterdam. Inmiddels zijn er zeven vestigingen van Universal Nails in Amsterdam en omgeving. Onlangs opende Kimmylien een Aziatisch pick-up- en deliveryrestaurant in Amsterdam, waar je kunt genieten van verse Hot Pots.

Vermogen Kimmylien Nguyen

Naar verluidt is Kimmylien Nguyen de meest vermogende deelnemer van The Real Housewives of Amsterdam, met een geschat vermogen van 3 miljoen euro.

Instagram Kimmylien Nguyen

Meer op Instagram
Meer op Instagram
Meer op Instagram

Bekend van

Waar kun je Kimmylien nog meer van kennen? Na haar deelname aan het televisieprogramma The Real Housewives of Amsterdam werd ze in één klap een bekende televisiepersoonlijkheid. Deze serie op Videoland is de eerste Nederlandse spin-off van de wereldwijd bekende The Real Housewives-franchise. Naast The Real Housewives is ze dit jaar ook te zien als deelnemer in Expeditie Robinson, waarin ze afscheid neemt van glamorous outfits en high heels en haar avontuurlijke kant laat zien.

Veelgestelde vragen over Kimmylien Nguyen

Hoeveel kinderen heeft Kimmylien Nguyen?

Kimmylien is trotse moeder van vijf kinderen.

Hoeveel zaken heeft Kimmylien Nguyen?

Kimmylien heeft recent afstand genomen van haar zeven nagelstudio’s in Amsterdam en omgeving. Daarnaast heeft ze recentelijk Miss Hot Pot geopend en is ze actief met haar beautymerk Mia Mae.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)