Ymre Stiekema: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Luna

Ymre Stiekema is een Nederlands model en heeft onder andere model heeft gestaan voor Prada, Vogue en Christian Dior.

Over Ymre Stiekema

Volledige naam
Ymre Stiekema
Geboortedatum
5 maart 1993 (leeftijd 31 jaar)
Geboorteplaats
Uithuizen
Huidige woonplaats
Groningen
Relatiestatus
Relatie

Achtergrondinformatie

Ymre woont momenteel met haar jeugdliefde Wouter in Groningen. Toen ze twee jaar was, verhuisde ze naar Tolbert en op haar 18e vertrok ze naar New York. Toch voelt ze zich het meest thuis in de provincie Groningen, daar is ze namelijk opgegroeid.

Jeugd

Ymre Stiekema werd op 3 mei 1993 geboren in het Groningse plaatsje Uithuizen. Op haar tweede verhuisde ze met haar ouders naar Tolbert, ook een plaatsje in de provincie Groningen. Toen zij 18 jaar was, verhuisde zij met haar vriend Wouter naar New York, daar was ze al vaker geweest voor haar werk. Het koppel was toen al drie jaar samen. Na New York is zij samen gaan wonen met haar vriend Wouter in Groningen, en werd ze zwanger van haar eerste kindje Lymee. Later kregen zij nog een dochtertje, Yuna. Zij wonen nu met het hele gezin in Groningen.

Carrière

De Groningse was 14 toen het allemaal begon. Toen ze met haar moeder in de stad liep, heeft ze zich ingeschreven voor de 'Elite Model Look'. Bij deze wedstrijd werd zij tweede, dus mocht ze door naar de internationale wedstrijd. Daar haalde ze ook de tweede plek. Nog geen half jaar later was ze het gezicht van de zomercampagne van Prada, ze kreeg hier namelijk een contract aangeboden. Niet kort daarna in 2008, won zij ook de Dutch Model Award, en daarmee vestigde zij haar positie in de modewereld. Sindsdien heeft ze modeshows gelopen voor merken zoals Jason Wu, Dior, Chanel, Louis Vuiton en Valentino. Toen ze op 20-jarige leeftijd zwanger van haar dochter Lymee, schitterde ze op de cover van Vogue. Enkele maanden later verscheen ze weer in het tijdschrift, dit keer met haar pasgeboren dochter liefdevol op haar borst. Drie maanden na de bevalling werkte ze alweer voor Dior en nu reist ze nog steeds veel voor haar werk.

Vermogen Ymre Stiekema

Over het vermogen van Ymre is niks bekend.

Instagram

Meer op Instagram
Meer op Instagram
Meer op Instagram

Bekend van

Je kunt haar voornamelijk kennen als model bij merken zoals Vogue, Prada en Valentino. Ook doet ze nu mee met het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Ymre Stiekema

Hoe oud is Ymre Stiekema?

Ze is geboren op 3 mei 1993. Momenteel is zij 32 jaar.

Wat is de woonplaats van Ymre Stiekema?

Ze is opgegroeid in Groningen, en is nu ook woonachtig in Groningen met haar man Wouter.

Waar heeft Ymre Stiekema model voor gelopen?

Ze heeft model gestaan voor merken zoals Prada, Vogue, Valentino, Christian Dior en Louis Vuiton.

Hoeveel kinderen heeft Ymre Stiekema?

Ze heeft heeft twee dochters, Lymee en Yuna.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)