Gio Latooy: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Luna

Gio Latooy is een Nederlandse YouTuber. Voor zijn 1,4 miljoen abonnees op YouTube plaatst hij elke dag om 17:30 een vlog waarin hij alles deelt over zijn familie, vakanties, zijn vriendin en de rest van zijn leven.

Over Gio Latooy: 

Volledige naam
Giovanni Latooy
Geboortedatum
9 december 1999 (leeftijd 24 jaar)
Geboorteplaats
Rotterdam
Huidige woonplaats
St. Willebrord
Relatiestatus
relatie

Achtergrondinformatie

Gio groeide op met zijn gezin in Rotterdam. Daarna werd hij eigenaar van een appartement in Rotterdam en een moderne villa in Krimpen aan de Lek. Hij heeft laatst zijn villa te koop gezet voor 1,8 miljoen euro. Momenteel is hij woonbaar in St. Willebrord met zijn vriendin Lynn Hermanussen, die in verwachting is van hun eerste kindje.

Jeugd

Gio Latooy werd in 1998 geboren in Rotterdam. In zijn jongere jaren verhuisde hij naar Goeree Overflakkee. Hij bracht zijn tijd als middelbare scholier door op het vwo, maar stopte na vijf jaar en maakte van zijn hobby zijn baan, namelijk YouTube video's maken.

Carrière

In 2012 begon Gio video's te maken onder de naam ´GamePlayWorldXL´. Hij maakte gamevideo's waarin hij games speelde zoals Far Cry en Minecraft, zonder facecam. Ook nam hij vaak video's op met zijn tweelingzus Louise en zijn omegle video's sloegen goed aan. Zijn kanaal groeide enorm hard, omdat hij deze nieuwe onderwerpen aan bod bracht. In 2015-2016 besloot hij een overstap te maken. Hij wilde een lifestyle gerelateerd kanaal in plaats van gamevideo's en besloot zijn naam te veranderen naar 'Gio', dat paste meer bij zijn nieuwe content en was duidelijker. Hij begon met vloggen over zijn leven en familie. Ook zijn ouders besloten in 2016 een YouTube account te starten, De Latooys. Ook heeft Gio zijn eigen merch uitgebracht, die te koop is op zijn eigen webshop, en heeft hij met zijn zus zijn eigen Coolcat lijn gehad. In 2016 liet hij via een YouTube video weten dat hij in een relatie zat met Juultje Tieleman. Ook heeft de YouTuber nog een relatie gehad met Isha van Dijk. Tussen de jaren 2021 en 2023 heeft hij in een relatie gezeten met de influencer Jade Anna van Vliet en momenteel zit hij al een paar maanden in een relatie met Lynn Hermanussen, de moeder van zijn toekomstige kindje. Gio heeft in meerdere films meegespeelt, en heeft zelfs zijn eigen film. Momenteel plaatst hij nog elke dag om 17:30 een vlog, die hij zelf edit.

Vermogen Gio Latooy

Gio heeft een geschat vermogen van meer dan 2 miljoen euro.

Instagram Gio Latooy

Meer op Instagram
Meer op Instagram
Meer op Instagram

Bekend van

Gio Latooy is vooral bekend van dan dagelijkse vlogs, maar je kunt hem ook kennen van films zoals Project Gio, Game On, De film van Dylan Haegens en Misfit.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Gio Latooy

Hoe heet de webshop van Gio Latooy?

https://gioxl.nl

Gio keding en accessoires

Gio Kleding & Accessoires® | GameplayWorldXL B.V. (gioxl.nl)

Hoe heet Gio Latooy zijn vriendin?

De huidige vriendin van Gio heet Lynn Hermanussen

Wat is Gio Latooy zijn leeftijd?

Gio is 24 jaar.

Wie zijn de exen van Gio Latooy?

De exen zijn Juultje Tieleman, Isha van Dijk en Jade Anna van Vliet

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)