YouTuber Gio Latooy verkoopt zijn villa voor €1,8 miljoen

Celebs door Anjali

YouYuber Giovanni Latooy, beter bekend als Gio, ruilt zijn villa in het Zuid-Hollandse Krimpen aan de Lek in voor een nieuwe villa in Sint-Willibrord.

Gio Latooy

De oorsponkelijk Rotterdamse YouTuber begon op zijn dertiende met het maken van gamevideo's op YouTube, en al snel groeide het uit tot een groot succes. Wat begon als een hobby, groeide groots uit waardoor jij een aantal jaren later zelfs besloot te stoppen met school om zijn droomcarrière na te gaan als bekende en dagelijks vloggende Nederlander. Inmiddels telt zijn YouTube-account maar liefst 1,38 miljoen abbonnees en worden zijn vlogs dagelijks tussen de 100.000 en 200.000 keer bekeken.

Stijgende waarde

De grootste villa in het Zuid-Hollandse Krimpen aan de Lek werd ongeveer vier jaar door de Youtuber bewoont, maar komt binnenkort in de verkoop. Gio's makelaar heeft alvast een sneak peek gegeven op sociale media: de vraagprijs voor het huis aan de Breekade is bijna 1,8 miljoen euro. Dat is aanzienlijk veel meer dan Gio er vier jaar geleden voor betaald heeft: hij kocht de woning voor 1,2 miljoen euro. In deze vier jaren is de waarde van de woning dus met zo'n 600.000 euro gestegen. Voor dit bedrag krijgt de nieuwe eigenaar dan wel een woning die helemaal instapklaar is. Het pand is vrijstaand en recent compleet verbouwd. Het beschikt over een grote tuin met een splinterniew zwembad en een drive-in garage met een glazen wand. Hierdoor kun je de auto van binnenuit beschouwen. Gio Latooy had zelf zijn Ferrari neergezet om te aanschouwen.

Een villa voor een villa

Maar niet getreurd (als je dat al deed): Gio Latooy verkoopt dan wel deze villa, maar krijgt er een nieuwe villa voor terug. Afgelopen april kocht hij namelijk een villa in het Brabantse Sint-Willibrord, waar hij samen met zijn nieuwe vriendin, influencer Lynn Hermanussen in woont. Lynn komt zelf uit het Brabantse Mill, dus logisch dat ze iets dichter bij huis wilde wonen. Ook heeft het stel onlangs groot nieuws gebracht: ze zijn in verwachting van een kindje. Hun eerste kindje leidde ertoe dat het koppel een frisse start in een nieuwe en mooie omgeving wilde maken. De villa in Sint-Willibrord had als vraagprijs 2.295.000 euro, maar wat hij er uiteindelijk voor betaald heeft is nog niet bekend. Wel weten we dat dit huis beschikt over een optimale beveiliging, het hoogste energielabel (A++++) en maar liefst honderd zonnepanelen. Verder telt het woonoppervlak maar leifst 471 vierkante meter.