Love is in the air! Is Lady Gaga verloofd?

Celebs door Maya Luz

Lady Gaga is een van de grootste popsterren van deze tijd. De zangeres van de grote hits 'Bad Romance' en 'Applause' is al een tijdje verliefd op haar partner Micheal Polansky. En nu lijkt het erop dat de twee verloofd zijn! Dit moet je erover weten.

Lees ook: Nicolette van Dam en Bas Smit trouwden in het kasteel van B&B Vol Liefde Albert

Het liefdesleven van Lady Gaga

Lady Gaga is eerder verloofd geweest. In 2019 eindigde haar verloving met haar vorige partner Christian Carino. Nu lijkt de zangeres opnieuw liefde te hebben gevonden met haar nieuwe partner Micheal Polansky. Het stel werd voor het eerst samen gespot tijdens een nieuwjaarsfeestje in 2020 in Las Vegas. Ze maakten hun relatie openbaar tijdens de Super Bowl in hetzelfde jaar. Tijdens de corona pandemie ging het stel samen in quarantaine. In deze periode zijn de twee erg close geworden. In april van dit jaar circuleerden de eerste geruchten over dat het stel verloofd zou zijn. Gaga werd namelijk gespot met een enorme diamanten ring om haar ringvinger. En nu is het toch echt officieel. Tijdens de Olympische Spelen in Parijs noemde Gaga Polansky haar 'fiancé' in een gesprek met de Franse premier Gabriel Attal. En dit gesprek bleef niet lang privé, aangezien de Franse politicus de beelden op 28 juli besloot te delen op zijn TikTok account.

@gabriel_attal

Wie is Micheal Polansky?

Oké, Lady Gaga is dus verloofd, maar wie is haar toekomstige man eigenlijk? Micheal Polansky is een ondernemer die werkt voor verschillende non-profits en bedrijven. Hij heeft aan de Harvard universiteit gestudeerd, Gaga heeft dus een slimme man aan de haak geslagen. Voordat Polansky met Lady Gaga ging daten, had hij een relatie met New York Times editor Lindsay Crouse. Zij schreef in 2020 een artikel voor deze publicatie over het feit dat haar ex een relatie had met een wereldberoemde popster. De twee hadden zeven jaar lang een relatie maar gingen niet lang na hun studententijd uit elkaar.

Fans van Gaga speculeren ook dat haar nummer 'Stupid Love' is geschreven over haar grote liefde. Op vijf maart 2020 plaatste Gaga namelijk een foto op Instagram van haarzelf en Micheal met het onderschrift "I've got a STUPID love". Als dat ons niet vertelt dat het stel smoor en smoorverliefd is op elkaar, dan weten wij het ook niet meer!

Wanneer stapt het stel in het huwelijksbootje?

Aangezien de verloving tussen de twee pas net bekend is, is er nog niks bekend over wanneer de twee precies in het huwelijksbootje zullen stappen. Maar een ding durven we wel te zeggen: het wordt ongetwijfeld een spectaculaire bruiloft!