Jade Anna ondergaat cosmetische ingreep: 'Wil er graag eerlijk over zijn'

Media door Alyssa

Jade Anna vertelt in haar nieuwste vlog dat ze een bezoekje heeft gebracht aan een cosmetisch arts. De influencer twijfelde of ze met haar volgers moest delen dat ze wat aan zichzelf heeft laten doen, maar omdat ze naar eigen zeggen staat voor 'open -en eerlijkheid', besloot ze toch met haar trouwe fans te delen dat ze een klein beetje aan zichzelf heeft laten sleutelen.

Jade Anna ondergaat kleine cosmetische ingreep

Jade Anna deelt openhartig dat eerlijkheid voor haar belangrijk is en daarom heeft ze besloten om te delen dat ze een kleine cosmetische ingreep heeft ondergaan. "Het is vandaag woensdag 8 april en ik ga zo mijn lippen laten opvullen. Dit is iets waar ik al een tijdje over aan het twijfelen was, niet omdat ik onzeker over mijn lippen ben, maar omdat ik denk dat ik dit mooier zal vinden."

'Ik wil het wel graag natuurlijk houden'

Veel heeft Jade niet aan haar lippen laten veranderen. Ze wil dan ook benadrukken dat het alleen om haar bovenlip gaat. "Ik wil het graag natuurlijk houden, maar ik wil gewoon dat mijn lippen iets voller en mooier ogen." Toch heeft de influencer een belangrijke boodschap voor haar kijkers. "Het is gewoon iets wat ik wil uitproberen en ik zeg niet dat anderen hetzelfde moeten doen, maar dit ben ik en ik geloof dat ik hier eerlijk over kan zijn. Jullie zullen het toch wel zien."

Het resultaat zie je in de Instagram-post hieronder.

Meer op Instagram

Verbroken relatie, nieuwe romance, nieuw huis, nieuwe hond

Jade Anna heeft de laatste tijd flink wat veranderingen doorgemaakt. Naast het beëindigen van haar relatie met Gio Latooy en het betrekken van haar eigen prachtige parel van een koopwoning, heeft ze ook opnieuw de liefde gevonden bij voetballer Kenneth Taylor. Bovendien heeft de influencer onlangs haar eigen parfum gelanceerd bij Parfumado en hebben Jade en Kenneth besloten hun prille gezinnetje uit te breiden. Jade en Kenneth hebben namelijk hun liefde bezegeld met een ongelofelijk schattige pup. "Maak kennis met ons kleine knuffelmaatje: Navy", deelde Jade Anna enthousiast op Instagram over hun nieuwe trouwe viervoeter.

Groeiende populariteit 

Ondanks haar breuk met Gio Latooy, blijft Jade volop aan de weg timmeren als influencer. Met zo'n 300.000 abonnees op YouTube en maar liefst 1 miljoen volgers (!) op Instagram, laat ze zien dat haar populariteit blijft groeien. En dit alles op slechts 19-jarige leeftijd.

Lees ook: Quentin doet boekje open over Channah: 'Onze relatie was een business'