Jade Anna maakt drastisch besluit en stopt per direct met wekelijkse vlogs

Celebs door Janine

Wat ooit Jade Anna’s grootste meisjesdroom was, komt voorlopig tot een einde. De influencer heeft slecht nieuws voor haar fans: Jade Anna heeft namelijk aangekondigd te stoppen met haar wekelijkse vlogs, en wel om deze reden…

Wekelijkse vlog van Jade Anna

Jade Anna begon al op 12-jarige leeftijd met het maken van YouTube-video’s. In haar vlogs nam ze haar volgers mee in haar dagelijkse bezigheden: van het uitlaten van haar hondje en het koken van eten tot het doen van de was. Daarnaast gaf ze een exclusief kijkje achter de schermen in haar leven als influencer, met bezoekjes aan de leukste evenementen en vetste fotoshoots. Naast TikTok en Instagram gaf Jade Anna wekelijks via YouTube een inkijkje in haar dagelijkse leven, maar daar komt nu een einde aan.

Living in the moment

De laatste tijd voelt Jade steeds meer de behoefte om in het moment te leven. Hierdoor filmt ze vaker met haar mobiele telefoon, en is YouTube steeds meer naar de achtergrond verschoven. In haar laatste video vertelt Jade dat ze de creativiteit voor het maken van haar wekelijkse vlogs kwijt is. Ze geeft aan dat ze haar hart wil luchten in de meest recent geplaatste video op haar Youtube kanaal en aangeeft om deze reden (voorlopig) te stoppen met haar weekvlogs.

Bittere pil voor Jade Anna’s fans

Voor haar fans is het stoppen van de wekelijkse vlogs een bittere pil. In een TikTok-video geeft Jade aan dat ze niet besefte hoeveel haar volgers uitkijken naar de weekvlogs. Ze biedt dan ook haar excuses aan in de video. Gelukkig hoeven haar fans haar niet helemaal te missen. Met 1,8 miljoen volgers op TikTok zal ze regelmatig dagvlogs blijven plaatsen. Ook vraagt Jade haar fans geabonneerd te blijven op haar kanalen: "Je weet maar nooit: misschien heb ik volgende week al spijt."

Confession Club

Voor de fans die verdrietig zijn over het verdwijnen van de wekelijkse vlogs, heeft Jade een alternatief: haar nieuwe podcast Confession Club. Samen met haar zus Nura van Vliet, fashionista Bibi Meijer en DJ Steijn Dolore deelt Jade in de podcast verhalen die ze nog niet eerder met elkaar hebben besproken. Het is elke keer weer juicy, met onderwerpen waar je soms net even iets meer over wilt weten. Dus, heb jij "no more tears left to cry" omdat Jade stopt met haar YouTube-vlogs? Misschien kan de podcast wat troost bieden. En wie weet, misschien krijgen we Jade in de toekomst wel weer terug op YouTube. Fingers crossed!