Sabrina Carpenter komt met kerstspecial 'Nonsense Christmas' op Netflix

Celebs door Maj

Goed nieuws voor alle christmas lovers. Sabrina Carpenter komt met haar eigen kerstspecial 'Nonsense Christmas' op Netflix! De show zou vanaf begin december te zien zijn bij de streamingdienst. Een holiday special vol humor, muziek en de leukste gasten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om met een dekentje en een warme chocomelk vanaf de bank te bingen.

Sabrina Carpenter komt met kerstspecial 'Nonsense Christmas' 

Handen omhoog als je ook niet kan wachten op de kerstspecial van Sabrina Carpenter! In 2022 verblijde Sabrina haar fans met de hit Nosense. Een jaar later kwam de Espresso zangeres nog net voor de feestdagen met haar EP: Fruitcake. In dit album is het ook het nummer A Nonsense Christmas te horen, waar waarschijnlijk de naam van de kerstspecial 'Nonsense Christmas' show op Netflix vandaan komt. Wij zijn naast haar kerstshow, heel benieuwd of Sabrina ons anno kerst 2024 nog gaat verrassen met een nieuw kerstnummer.

Op Instagram deelt Sabrina met haar fans het heugelijke nieuws via een teaser van Netflix. In de teaser is te zien hoe Sabrina aan haar fans vraagt: "Expecting someone else?" De caption die erbij te lezen is luidt als volgt: "This is really gonna jingle your bells. A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter — her first-ever holiday special — features unexpected duets and comedic guests you will not want to miss! Mark your calendars for Dec 6 at 9PM ET/ 6 PM PT." Op 6 december kunnen we dus gaan genieten van de kerstspecial. Laat Holiday Season maar beginnen!

Lees ook: Cupido heeft nu écht raakgeschoten: Married at First Sight-Jeffrey heeft een nieuwe liefde

De tekst gaat verder onder de Instagram post.

Meer op Instagram

Holiday special

Sabrina reageert zelf ook op de holiday special. Zo laat ze weten: "De feestdagen zijn altijd zo bijzonder voor me geweest. Ik vind het geweldig om mijn eigen kijk te geven op een klassieke kerstvariétéshow. Mijn liefde voor muziek en komedie combineer ik tot iets wat voor mij uniek is."

Verdere details over 'Nonsense Christmas' liggen nog niet op tafel, maar wat we wel weten is dat er zo nu en dan ook leuke gasten aansluiten bij de show. De show gaat een goede mix van humor en muziek worden, aldus perfect voor de feestdagen. Wie hoop jij te zien in de kerstspecial? Please, please, please laat het snel 6 december zijn!

Lees ook: Schoonvader van Lil' Kleine verkoopt luxueus superjacht voor €75 miljoen