Cupido heeft nu écht raakgeschoten: Married at First Sight-Jeffrey heeft een nieuwe liefde

Media door Alyssa

Jeffrey was vorig seizoen te zien in Married at First Sight, waar hij het jawoord gaf aan Jerney. Helaas was zijn interesse in haar uiteindelijk toch niet zo groot als gehoopt. Maar guess what? Cupido heeft nu eindelijk zijn pijlen op hem gericht. Jeffrey is namelijk helemaal smoorverliefd op zijn nieuwe vriendin. Cute, right?

Love story begon op social media

Jeffrey vertelde in gesprek met NPO Radio 5 over zijn nieuwe liefje. Hij deelt dat hij zijn nieuwe vlam via social media heeft leren kennen. Haar naam houdt hij nog even geheim, maar Jeffrey laat wel weten dat ze net als hij met een zachte G praat. Aww, match made in heaven! Al moet Jeffrey wel anderhalf uur in de auto zitten om zijn vriendin te zien. Toch mag dat de pret niet drukken. "Het gaat allemaal goed, ik ben heel gelukkig en heb niets te klagen", zegt hij.

Married at First Sight drama

Laten we even terugblikken op Jeffrey’s avontuur in Married at First Sight. Het leek in het begin zo goed te gaan tussen hem en Jerney, maar uiteindelijk ging het flink mis. Jerney was oprecht verliefd geworden en hoewel Jeffrey dit ook naar haar uitsprak, voelde hij de liefde niet op dezelfde manier... Dit werd pijnlijk duidelijk toen ze tijdelijk uit elkaar gingen; hij miste haar helemaal niet. Voor Jerney was dit enorm kwetsend, wat heeft geleid tot het feit dat ze nu helemaal geen contact meer met elkaar hebben. Oeps, dat is wel heel zuur!

Veranderingen in nieuw seizoen

En over Married at First Sight gesproken: het vorige seizoen was echt een drama! Weinig matches die standhielden en de experts kregen flink wat kritiek. Maar geen zorgen, RTL heeft blijkbaar de boodschap begrepen en gaat het roer compleet omgooien voor het nieuwe seizoen. Hoe weten we dat? Carlo Boszhard himself liet dit onlangs vallen tijdens een gesprek met RTL Boulevard.

Nieuwe experts 

Hoewel hij niet veel wilde verklappen, maakte hij wel duidelijk dat er achter de schermen keihard wordt gewerkt aan nieuwe matches voor het aankomende seizoen. En hier komt het: deze matches worden geregeld door... nieuwe experts! "Er zijn nieuwe experts...", onthulde Boszhard. Seksuologe Eveline Stallaart, die tijdens de uitzending aanwezig was, werd door Luuk Ikink gevraagd: "Eveline, wie zijn je nieuwe collega's?" Helaas kon ze daar niet veel over kwijt: "Ja, dat ga je snel horen, hoor." Luuk kon niet wachten om meer te weten te komen, maar Eveline hield haar lippen stijf op elkaar: "Helaas, we zijn heel druk bezig met het nieuwe seizoen. We gaan het helemaal anders doen. Het wordt geweldig. Maar meer kunnen we nog niet zeggen."

Lees ook: Married at First Sight-koppel haalt uit naar experts: 'Ze willen alleen maar zakken vullen'

Beeld: Screenshot uit 'Married at First Sight' RTL / Videoland