Married at First Sight gooit roer om: 'Het seizoen wordt helemaal anders'

Media door Alyssa

Het vorige seizoen van Married at First Sight was echt een drama! Niet alleen waren er amper matches die stand hielden, maar de experts kregen ook nog eens mega veel kritiek. Blijkbaar was dit voor RTL de wake-upcall om het roer flink om te gooien voor het nieuwe seizoen.

Nieuwe experts in Married at First Sight 

In een interview met RTL Boulevard sprak Carlo Boszhard over zijn nieuwe rol in de musical Moulin Rouge, maar natuurlijk kwam ook Married at First Sight ter sprake. Hoewel Carlo niet te veel wilde verklappen, liet hij wel weten dat er achter de schermen keihard wordt gewerkt aan nieuwe matches voor het aankomende seizoen. En nu komt het: deze matches worden gemaakt door... Nieuwe experts! "Er zijn nieuwe experts…", vertelt Boszhard.

Eveline Stallaart verklapt niets 

Seksuologe Eveline Stallaart, die tijdens de uitzending van RTL Boulevard aanwezig was, kreeg de vraag van Luuk Ikink: "Eveline, wie zijn je nieuwe collega's?" Helaas kon ze daar niet veel over kwijt: "Ja, dat ga je gauw een keer horen, hoor." Luuk kon niet wachten om meer te horen, maar Eveline hield haar lippen stijf op elkaar: "Helaas. We zijn heel druk bezig met het nieuwe seizoen. We gaan het helemaal anders doen. Het wordt geweldig. Maar je hoort het."

Experts nemen afstand van programma 

Na het laatste seizoen van Married at First Sight stonden de experts flink onder vuur. Veel kijkers vroegen zich af of de matches écht gemaakt waren met het oog op ware liefde, of dat ze vooral bedoeld waren voor juicy tv-drama. Het bleek dat de redacteuren van RTL behoorlijk wat invloed hadden op het matchingsproces, wat voor flink wat opschudding zorgde. Uiteindelijk gooide gedragsbioloog Patrick van Veen, die zes seizoenen lang betrokken was, de handdoek in de ring. Ook professioneel matchmaker Radboud Visser besloot afscheid te nemen van het programma.

Nieuw seizoen Married at First Sight 

Nu blijven alleen Eveline en relatiecoach Anne Campagne over als vertrouwde gezichten, maar wie weet gooien ze het roer dit seizoen helemaal om en krijgen we compleet nieuwe experts te zien! Fingers crossed voor betere matches, want we willen echte liefde zien opbloeien! Denk aan Astleigh en Rowan, die binnenkort zelfs een MAFS-baby verwachten, of aan Jeppe en Jantine, die elkaar in oktober opnieuw het jawoord gaan geven. Wanneer het nieuwe seizoen van Married at First Sight wordt uitgezonden, is nog een verrassing. Maar één ding is zeker: wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Juicy: Ojee! MAFS-expert klapt uit de school: 'Ze willen mensen die goed scoren op narcismetest'