Cute babynieuws: MAFS-Rowan en Astleigh verwachten eerste kindje

Media door Alyssa

Hoewel we door alle drama van het afgelopen seizoen van Married at First Sight bijna zouden vergeten dat het programma ook succesvolle koppels oplevert, hebben we vandaag echt té cute nieuws te melden. Astleigh en Rowan, die in 2021 meededen aan het ultieme experiment, hebben via Insta laten weten dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje. OMG, how adorable is that?!

Rowan en Astleigh delen echo

Het gelukkige stel maakte het nieuws bekend via een post op Instagram, inclusief wat eerste beelden. We zien een echofilmpje voorbijkomen en bij de video schrijven ze: "Een nieuw klein leven in januari 2025 🩷🩵." We kunnen niet wachten om meer updates te zien. Of het een mini-Astleigh of mini-Rowan wordt, houden ze nog even geheim. Maar goed, aangezien de kleine pas in januari komt, is de kans groot dat zelfs de aanstaande ouders het geslacht nog niet weten. Spannend.

BN'ers en fans reageren dolenthousiast

Natuurlijk stromen de likes en comments binnen op het grote nieuws. Niet alleen oud-kandidaten van Married at First Sight laten van zich horen, maar ook de experts van het programma. Seksuoloog Eveline Stallaart schrijft: "Oooohhhh wat ben ik blij voor jullie!! 😍😍Gefeliciteerd !!" Een fan reageert: "Wauw wat een fijn nieuws op de vrijdagmorgen. Geniet lieve leuke mensen ik ben zo blij voor jullie❤️."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post. 

Meer op Instagram

Na miskramen is dit babynieuws extra bijzonder

Rowan en Astleigh deden zo'n tweeënhalf jaar geleden mee aan Married at First Sight, waar ze door de wetenschap aan elkaar werden gekoppeld. Hoewel ze nog steeds gelukkig getrouwd zijn, was het niet altijd rozengeur en maneschijn. Ze hebben er nooit een geheim van gemaakt dat ze dolgraag kinderen wilden, maar in 2023 kregen ze te maken met twee hartverscheurende miskramen. Des te meer reden om nu keihard te juichen dat Rowan zwanger is. We duimen met z'n allen dat alles goed gaat en dat Astleigh en Rowan in januari eindelijk hun kleine wondertje in de armen kunnen sluiten. Jullie verdienen dit zo ontzettend!

Liefde opnieuw bezegelen 

Hoewel het afgelopen seizoen van Married at First Sight vol mislukte huwelijken zat, is er toch nog een stralend lichtpuntje geweest wat bestond uit Jeppe en Jantine. Deze twee tortelduifjes zijn namelijk de enigen bij wie de vonk écht is overgeslagen. Ze zijn nog steeds dolgelukkig samen en plannen zelfs om hun liefde opnieuw te bezegelen met een tweede huwelijk. In een interview met LINDA. deelde Jantine onlangs haar enthousiasme: "We zijn nog steeds dolgelukkig samen en willen onze liefde vieren met een speciaal feest in oktober. We willen opnieuw het jawoord geven en onze geloften vernieuwen, dit keer met al onze vrienden en familie erbij". Wat een prachtige manier om hun liefde te vieren!

Soulmates dankzij MAFS

Voor Jantine is het nog steeds moeilijk te bevatten dat ze dankzij Married at First Sight haar soulmate heeft gevonden. Ze vertelde in hetzelfde gesprek: "Het is gewoon gelukt! Natuurlijk hebben we er hard voor gewerkt, maar het is zo mooi dat het zo is gegaan. Ik had dit avontuur echt niet willen missen."