B&B Vol Liefde-Noor laat van zich horen na emotionele exit

Media door Alyssa

We hebben allemaal gezien hoe Noor dapper haar eigen pad koos en besloot B&B Vol Liefde te verlaten. Tot groot verdriet van Mike, de surferboy die het niet droog kon houden. Hij begreep Noor’s keuze wel: ze zocht bevestiging en wilde horen dat hij haar ook net zo leuk vond. Maar Mike moest natuurlijk ook nog andere dames leren kennen. Een lastige situatie dus! Nu laat Noor voor het eerst van zich horen na haar pijnlijk exit.

Mike in tranen tijdens vaatwasser uitruimen

Het was echt een heartbreaking moment toen we zagen hoe Mike zijn tranen liet stromen terwijl hij de vaatwasser uitruimde na Noor haar vertrek. Who knew dat huishoudelijke taken zo emotioneel kunnen zijn? Maar eerlijk is eerlijk, Noor zat in een lastige situatie. Ze wilde namelijk gewoon weten of Mike net zo into haar was als zij into hem, maar hij moest natuurlijk nog een hele rits andere dames ontvangen. Dat maakt het natuurlijk lastig om je gevoel te laten spreken, al zeiden die tranen van Mike eigenlijk meer dan duizend woorden.

Noor spreekt voor het eerst na vertrek B&B Vol Liefde

Anyway, Noor heeft nu voor het eerst haar kant van het verhaal gedeeld in een video bij RTL Boulevard. Met dikke rode ogen vertelt ze: "Zoals jullie hebben gezien, was het een aardige emotionele exit". Ze vervolgt: "Helaas is het tussen mij en Mike niets geworden. Maar ja, you never know. What is meant to be, will be". Ondanks de pijnlijke exit, wenst Noor Mike oprecht al het geluk van de wereld toe en hoopt ze dat hij goed nadenkt over wat hij zelf wil. Classy move, girl.

Komen Noor en Mike weer samen?

Als je het ons vraagt, komen die twee wel weer terug bij elkaar. De vonken vlogen tijdens B&B Vol Liefde gewoon van het scherm af, maar niet iedereen lijkt het daarmee eens te zijn... Charlotte, de tweede dame die langs kwam bij Mike in zijn B&B in het zonnige Spanje, verklapte dat geen van de kandidaten nog contact heeft met onze surferboy Mike. Ook Noor dus niet... Auw!

Mike gaat verder met zijn leven

Al lijkt Mike er niet meer rouwig om. Toen RTL Boulevard hem enige tijd geleden vroeg hoe het nu met hem gaat, zei hij dat het "heel goed ging", ook op liefdesgebied. Hmm, zou hij na het programma zelf een nieuwe vlam gevonden hebben? Al hopen wij stiekem dat Noor alsnog een enkeltje terug boekt, want die twee waren zo cute samen!

Lees ook: Omg! Krijgt Malgosia van B&B Vol Liefde een eigen realityserie?