Omg! Krijgt Malgosia van B&B Vol Liefde een eigen reality serie?

Media door Zita

Dat Malgosia opviel en een spraakmakend persoon was tijdens B&B Vol Liefde, dat is één ding wat zeker is. Zelfs nu ze het programma al heeft verlaten, is ze nog steeds een hot topic. Zo liet ze zich uit over uitspraken van Albert, maar is er ook anders nieuws van haar naar buiten gekomen. Nu onthult Malgosia dat zij gevraagd is voor haar eigen realityserie. Omg!

Malgosia uit B&B Vol Liefde

De Poolse Malgosia reisde af naar Spanje om het hart van Albert te veroveren. Helaas zat er voor Albert niet meer in dan lust, ondanks dat Malgosia naar eigen zeggen wel écht voor de liefde kwam. Malgosia heeft absoluut geen spijt van haar deelname aan het programma. “Volgens mij heb ik best veel kijkers vermaakt, ik ben nou eenmaal een opvallend figuur”, vertelt Malgosia aan weekblad Party. Ze viel zelfs zo erg op, dat haar gevraagd is of ze openstaat voor een eigen realityserie.

Eigen realityserie

Wij zitten natuurlijk aan de buis gekluisterd als er een realityserie over Malgosia verschijnt. Malgosia zegt hierover: “Of ik dat wil, weet ik nog niet.” Ondanks dat ze dit nog niet weet, geniet ze wel van de bekendheid die ze op dit moment heeft. “Mensen op straat herkennen mij en spreken mij aan. Daar heb ik echt geen enkele moeite mee. Ik schaam me nergens voor,” vertelt ze. En dat hebben we geweten, want ze reageert ook in Facebookgroepen op mensen die commentaar leveren. Go Malgosia!

Lees ook: Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind

Verleden van Malgosia

Eerder schreven we dat Malgosia een verleden heeft wat niet aangekaart werd tijdens de uitzendingen van B&B. Zo is namelijk boven water gekomen dat Malgosia een aantal maanden heeft vastgezeten in de gevangenis. Oei! Ze zou vast hebben gezeten wegens drugshandel. Ze maakte namelijk deel uit van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde. Oh oh Malgosia..

Lees ook: Oei! B&B Vol Liefde-Malgosia zat vast voor drugshandel

Kasteelheer Albert

Albert en Malgosia kwamen erachter dat ze toch niet helemaal een match waren. Malgosia vertrok daarom naar huis, maar voordat ze het kasteel van Albert verliet, liet ze nog doorschemeren dat er wat was gebeurd tussen de lakens tussen haar en Albert. Volgens Albert, die hier eerlijk over vertelde aan Joyce, was dit pure lust. Volgens Malgosia was het niet alleen lust; ze kwam daar écht voor de liefde.

Lees ook: B&B-Malgosia laat zich uit over de leugens van Albert: 'Dat klopt niet!'