Oeh! B&B Vol Liefde-Marcel heeft een verleden met deze MAFS-deelnemer

Media door Alyssa

Onlangs zagen we Marcel met een zwaar hart B&B Vol Liefde verlaten, omdat de vonk niet oversloeg bij Mirjam in het zonovergoten Zuid-Afrika. Terwijl het leek alsof Marcel moeite had om naar Mirjam te luisteren en weinig vragen stelde, zegt hij zelf dat dit helemaal niet het geval was. Eenmaal thuis ontvangt Marcel steun uit een onverwachte hoek. Marcel blijkt namelijk een romantisch verleden te hebben met niemand minder dan Monique van Zessen uit Married At First Sight!

De crossover die niemand zag aankomen

Ja, je leest het goed: deze twee populaire liefdesprogramma's zijn nu ineens met elkaar verbonden. Hoe we dit weten? Nou, Marcel en Monique hebben openlijk contact gehad op Instagram nadat Marcel de B&B van Mirjam moest verlaten. Mind blown, toch?

Even opfrissen: Monique in Married At First Sight

Voor degenen die het zich niet meer herinneren: Monique deed mee aan het zesde seizoen van Married At First Sight en werd gekoppeld aan Aron. Het leek even een match made in heaven, maar helaas strandde hun relatie kort na de opnames. Blijkbaar had Monique ook iets met Marcel, want ze liet een interessant berichtje achter op zijn Instagram. "Leuk dat we weer contact hebben. Ik hoop je snel te zien", schreef Monique onder een van Marcel zijn posts.

Oude liefde roest niet?

En alsof dat nog niet genoeg hints zijn, reageerde Marcel openlijk op Monique's berichtje met de volgende woorden: "Hi Monique, dankjewel en dat is wederzijds. Te lang geleden en oude liefde roest niet", aldus Marcel. Ehm, hello? Oude liefde? Dat klinkt alsof er wel degelijk iets speelde tussen deze twee realitysterren! Maar wacht even, er is een twist...

Monique niet beschikbaar voor een reünie

Helaas voor Marcel (en voor ons, want imagine hoe leuk dat geweest zou zijn), lijkt het erop dat Monique al bezet is. Yep, ze heeft al een relatie. Dus of er daadwerkelijk ruimte is voor een tweede kans tussen haar en Marcel, is nog maar de vraag.

Marcel's inbox ontploft

Maar geen zorgen, Marcel heeft na B&B Vol Liefde genoeg opties. Zijn inbox stroomt namelijk over van berichtjes van vrouwen die wel een mosseltje met hem willen eten. Wie weet zit zijn ware liefde daar wel tussen?

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia en Peter zijn geen onbekende.

Lees ook: Mike hint naar afloop: “Ben heel gelukkig”