B&B Vol Liefde-Peter blijkt een oude tv-bekende

Media door Alyssa

Oké, even een momentje voor de fans van B&B Vol Liefde die nog niet bij aflevering 21 zijn. Als je geen spoilers wilt, stop dan nu met lezen. Zo niet, let's dive in!

Iris haar nieuwe vlam

In de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde zien we hoe Peter bij Iris in Griekenland aanklopt. Iris is helemaal door het dolle heen, want Peter was haar grote crush uit de aanmeldvideo's. Sorry Jan, maar het lijkt erop dat je serieuze concurrentie hebt!

Maar wacht eens even...

Peter is de vierde man die Iris haar hart probeert te veroveren in het ultieme liefdesprogramma. Maar dit is niet zijn eerste tv-optreden... Komt Peter jou nou ook zo bekend voor? Dat is niet zo gek, want hij was namelijk kort geleden nog op televisie met zijn ex-vriendin. Yep, je leest het goed. In mei was Peter nog te zien in het NPO-programma Bed & Breakfast, samen met zijn toenmalige geliefde Gretha. In het programma ontvingen Peter en Gertha gasten op hun megajacht in de Biesbosch. Oei, dat is nog een plottwist!

Kapitein Peter

Die relatie en hun B&B lijken nu dus voorbij, want Peter is op zoek naar de liefde bij Iris in Griekenland. In mei verbaasden Bed & Breakfast-kijkers zich nog over de zeurende, shirtloze kapitein Peter van het megajacht, die zijn gasten graag een danslesje opdringt. Hij deed veel kijkers toen denken aan kapitein Stubing van The Love Boat. Maar wie weet heeft hij nu meer succes bij Iris.

De tekst gaat verder onder de afbeelding. 

B&B Vol Liefde

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Kritiek op B&B Vol Liefde

Tantra-Walter uitte onlangs nog kritiek op B&B Vol LiefdeHij zou namelijk nog nooit een tantra retreat hebben gegevenSay what?! En Walter is overigens niet de enige met kritiek. Ook Tamara, die in hetzelfde seizoen bij Martijn in Thailand op bezoek was, zei al eerder dat B&B Vol Liefde mensen framed. Zo had zij helemaal geen verjaardagscadeau naar Martijn gestuurd na haar vertrek uit Hua Hin. Het was de productie die dat in scène had gezet. Oeps.

Lees ook: Mike hint naar afloop: “Ben heel gelukkig”