B&B Vol Liefde-Marcel is woest: ''Dit is mijn waarheid"

Media door Alyssa

Marcel reisde voor Mirjam af naar Zuid-Afrika, waar hij het hart van de B&B-eigenaresse probeerde te veroveren. Eenmaal thuis kijkt Marcel terug op een "fantastisch avontuur", toch is hij niet zo blij met de manier waarop B&B Vol Liefde hem heeft neergezet.

Marcel is teleurgesteld in B&B Vol Liefde 

Hoewel Marcel Mirjam wel zag zitten, sloeg de vonk tussen de twee niet over. Marcel besloot daarom ook om na de sushi date zelf naar huis te gaan. Al blijkt het verhaal volgens Marcel toch iets anders in elkaar te hebben gestoken dan dat wij op televisie hebben kunnen zien. Hij zegt achteraf namelijk dat het voor hem overkomt alsof zijn verhaal zo "geproduceerd is alsof ze helemaal geen match waren". Marcel vindt het dan ook erg jammer dat er bepaalde keuzes in de montage zijn gemaakt. Hij voelt zich dan ook genoodzaakt om "de waarheid" te vertellen.

Voor niets moeite gedaan 

Marcel vertelt nu via Instagram dat hij "voor niks" al die moeite had gedaan. Bovendien zou hij zijn handen nog meer uit de mouwen hebben gestoken: hij zou namelijk maar liefst 350 stukjes sushi hebben gemaakt. Wow! Niet alleen voor Mirjam, maar ook voor haar werknemers en de productie van het programma. Het stoort Marcel dat hij wordt neergezet "als iemand die niet luistert". "Nou, dat zou best kunnen, gezien de montage. Ik weet zeker dat wij uitstekende gesprekken hebben gehad, maar dat het zo geproduceerd werd dat wij neergezet werden als dat we niet matchen met elkaar."

De tekst gaat verder onder de Instagram-posts. 

Meer op Instagram
Meer op Instagram

Reactie RTL

RTL laat in een korte reactie weten het jammer te vinden dat Marcel het zo heeft ervaren.

Tantra-Walter begrijpt zijn bijnaam niet

Overigens is Marcel niet de enige die klaagt over het knip en plakwerk van het montageteam van B&B Vol Liefde. Wist je namelijk dat Walter zijn bijnaam 'tantra-Walter' niet begrijpt? De B&B-eigenaar heeft naar eigen zeggen namelijk nog nooit een tantra retreat gegeven. Volgens Walter is deze bijnaam ontstaan omdat het programma hem op die manier heeft geframed. Al zag hij er gelukkig wel de humor van in.

Meer kritiek op B&B Vol Liefde

Walter is overigens niet de enige met kritiek. Tamara, die in hetzelfde seizoen bij Martijn in Thailand op bezoek was, zei al eerder dat B&B Vol Liefde mensen framet. Zo had zij helemaal geen verjaardagscadeau naar Martijn gestuurd na haar vertrek uit Hua Hin. Het was de productie die dat in scène had gezet. Oeps...

Lees ook: B&B-Malgosia laat zich uit over de leugens van Albert: 'Dat klopt niet!'