Wow! B&B Vol Liefde-Malgosia heeft een geheim kind

Media door Alyssa

OMG, dit is echt te bizar voor woorden! Net toen we dachten dat we alles wisten over Malgosia uit B&B Vol Liefde, komt er een mega onthulling die ons allemaal shook achterlaat. Het lijkt erop dat Malgosia niet alleen een geheim verleden heeft, maar ook een verborgen zoon!

Malgosia's geheime gezinsleven

Ja, je leest het goed. Malgosia, die onlangs kasteelheer Albert bezocht en zo hartstochtelijk sprak over de liefde voor haar dochter, blijkt ook nog een zoon te hebben die tot nu toe volledig uit de schijnwerpers is gebleven. Terwijl haar dochter de media al heeft veroverd met haar optredens bij Holland’s Got Talent en hard werkt aan haar zangcarrière, bleef deze andere kant van Malgosia’s leven tot nu toe in de schaduw.

Ruzie om duizenden euro's 

Volgens weekblad Story heeft Malgosia haar zoon bewust uit de publieke belangstelling gehouden. De reden? Money, money, money. De bron vertelde dat Malgosia haar zoon duizenden euro’s schuldig is, een lening die nooit is terugbetaald. Hierdoor heeft de zoon besloten om het contact te verbreken en vanaf dat moment doet Malgosia alsof haar kind niet meer bestaat. Auw, dat is pijnlijk!

Malgosia zwijgt over privéleven

Terwijl Malgosia normaal altijd vol trots over haar dochter praat, is het nu dus oorverdovend stil als het om haar zoon gaat. Weekblad Story heeft geprobeerd om een reactie los te peuteren, maar kreeg alleen een formeel antwoord van een RTL-woordvoerder: "Malgosia wil op dit moment niet ingaan op vragen over haar privéleven", aldus RTL-woordvoerder Patrick Huntelerslag.

RTL verbiedt deelnemers te praten

Ondertussen verbiedt RTL de huidige deelnemers om met de media te praten. Want er lekte al van alles uit in de eerste weken dat B&B Vol Liefde op tv was. René en Charlotte leken bijvoorbeeld al veel te verklappen. Eerder reageerde RTL ook al op de vele haatreacties die sommige kandidaten ontvangen: "Wij als RTL keuren haatreacties nooit goed en vragen iedereen dan ook altijd te beseffen dat dit om echte mensen gaat. Deze dappere mensen zetten hun hart en B&B open voor heel Nederland en dat is meer bewonderenswaardig!"

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald.