Love is in the air! Dave Roelvink een relatie met deze presentatrice

Media door Zita

Er gingen hier en daar al wat geruchten rond dat Dave Roelvink aan het daten is met iemand. Oeh! Het zou gaan om de Rumag-presentatrice Marijn Kuipers. Op TikTok werd er massaal onder de video’s van Marijn gereageerd, maar zowel zij als Dave hebben hier tot nu toe nog geen reactie op gegeven. Nu uit Dries, de vader van Dave zich over deze ‘relatie’.

Lees ook: Dave Roelvink reageert op heftige beschuldigingen Yvonne Coldeweijer: "Ik ga een bloedtest doen"

Dave Roelvink in love?

Verschillende juice kanalen speculeerden al over de prille relatie van Dave en Marijn. Er gingen geruchten rond dat zij aan het daten zijn, maar zelf bevestigden ze dit (nog) niet. Sterker nog, Dave ontkende zelf alles. Niemand minder dan Dave z’n vader zelf geeft hier wat meer duidelijkheid over. Hij bevestigt namelijk dat het erop begint te lijken dat ze een nieuw familielid erbij krijgen. Het juicekanaal RealityFBI deelde gister dan ook een foto waarin Dave en Marijn hand in hand lopen samen. Dries is hier erg blij mee, vooral omdat Marijn ook heel erg van fitness houdt. Volgens Dries is deze relatie nog heel pril, maar volgens hem is het zeker meer dan alleen wat ‘daten’.

De Bachelor

Maar heh, Dave zou toch misschien de nieuwe bachelor worden? Hij vertelde eerder namelijk aan Linda.nl dat hij voor het gelijknamige programma was benaderd. Hierover zei hij het volgende: : "Ik weet het niet echt. Mijn privéleven wil ik privé houden. Ik houd mijn kind ook weg van tv. Dus ik weet niet of een vrouw die zich voor zoiets zou opgeven, goed bij mij zou matchen." Dat hij zijn privéleven privé wil houden, rijmt niet helemaal met het daten van een ‘bekend’ persoon. Maar ach,  als hij maar gelukkig is in de liefde!

Lees ook: Oeh la la! Wordt Dave Roelvink de nieuwe Bachelor?

De ex van Dave

Vorig jaar gingen Dave en Jazzlyn uit elkaar. Zij hebben een relatie van 2,5 jaar gehad en hebben samen een zoontje, Dean. Dave had onder anderen drank- en drugsproblemen, wat enorm veel invloed had op de relatie. Inmiddels is hij hard aan zichzelf aan het werk en is hij clean. Ook kun je Dave zien in het nieuwe seizoen van De Roelvinkjes, wat nu te zien is op Videoland. In de serie volgen we de familie Roelvink in hun privéleven en krjigen we een kijkje in het leven van de familie.