Kijkers maken zich zorgen om Els uit B&B Vol Liefde: "Dit wordt onnodig pijnlijk"

Media door Zita

Als je net als de rest van Nederland ook naar B&B Vol Liefde kijkt, dan ben je waarschijnlijk net zoals wij fan van Els en Robert-Jan. Sterker nog, Els is echt een queen en we willen niets liever dan dat zij zo lang mogelijk in het programma blijft. Toch voelen kijkers enige afstand ontstaan tussen Els en Robert-Jan en vrezen voor haar verblijf. Noooo!

Let op: dit artikel bevat spoilers! 

Who Els?

Els kwam als eerste vrouw naar Robert-Jan in Schotland om het hart van Robert-Jan te veroveren. Inmiddels is AnneMarie, die als tweede kwam om zijn hart van Robert-Jan te veroveren, naar huis. De derde vrouw die het hart van Robert-Jan komt veroveren, is Margreeth. Kijkers merken dat zij en Robert-Jan veel met elkaar optrekken en dat Els wat meer naar de achtergrond verwijnt. Els is daarin erg bescheiden en misschien wel te lief, omdat ze Margreeth ook de kans wil geven om Robert-Jan te leren kennen. Als dat maar niet betekent dat ze naar huis moet..

De favoriet van B&B Vol Liefde

Aan de reacties van de kijkers te zien is Els de favoriet in het programma. Op X laten mensen weten dat ze niet willen dat Els naar huis gaat en B&B verlaat, maar dat ze wel voelen dat dat er misschien aan zit te komen. Ook hebben ze een mening over de manier van handelen van Robert-Jan. Zo zegt een kijker: “Ik begin nu te denken dat Robert Jan, Els op korte termijn niet spannend genoeg meer vindt. Maar daar maakt hij dan toch echt een denkfout. Ik denk dat ze op lange termijn heel goed bij elkaar passen.”

Lees ook: Wil Joshua voor Arno meedoen aan B&B Vol Liefde?

Margreeth

Ondanks dat de kijkers niet willen dat Els naar huis gaat en B&B Vol Liefde verlaat, vinden mensen Margreeth ook een leuke vrouw. Ze maakte haar panterprint-intrede in Schotland en het was meteen te zien dat zij een praatgrage vrouw is die Robert-Jan het hemd van het lijf vraagt, net zoals ze dat als journaliste doet. Het is heel lief en netjes van Els dat zichzelf bewust naar de achtergrond begeeft, maar dat moet er natuurlijk niet voor zorgen dat ze zichzelf uit het spel zet. Dan ook de vraag aan Robert-Jan: houdt hij Els bewust in de friendzone, totdat er een dame komt waar hij helemaal hoteldebotel van is? We kunnen in ieder geval niet wachten wat dit seizoen van B&B nog allemaal gaat brengen.