Wil Joshua voor Arno meedoen aan B&B Vol Liefde?

Media door Alyssa

Het vierde seizoen van B&B Vol Liefde draait momenteel op volle toeren, en wij kunnen geen genoeg krijgen van de drama en romantiek! Arno is een van de deelnemers die op dit moment op zoek is naar de liefde. Hoewel hij nog geen B&B heeft, woont hij in Frankrijk en is hij op zoek naar een leuke vent. In De T kijkt TV werd oud-kandidaat Joshua gevraagd of hij benaderd is om mee te doen voor Arno.

Joshua niet gepolst voor Arno

Joshua laat weten dat hij niet benaderd is om mee te doen voor Arno. "Nee, ik ben niet gepolst. Zelfs als ik dat was geweest, zou ik niet zijn gegaan," vertelt hij eerlijk. Hoewel het mogelijk leek dat Joshua gevraagd zou worden voor Arno, gezien het feit dat Olof ook gevraagd is om mee te doen voor Anja, heeft dat voor Joshua dus niet plaatsgevonden.

Saaie bedoening in Frankrijk 

Maar hoe denkt Josua eigenlijk over Arno? "Arno is misschien niet de spannendste van dit seizoen, dat klopt. Maar het is wel leuk om te zien dat hij als homoseksueel op een normale manier wordt gepresenteerd. Dat gezegd hebbende, het lijkt een beetje saai bij hem in Frankrijk. Toch vind ik het leuk om te zien dat er misschien een beetje liefde ontstaat."

Schokkende onthulling in B&B Vol Liefde

Maar dat is niet alles wat Joshua te zeggen heeft. Hij wordt ook gevraagd naar zijn mening over Malgosia. RTL Boulevard ontdekte namelijk dat Malgosia in het verleden een celstraf heeft gehad! En inmiddels is bekend waarom ze heeft vastgezeten. Joshua is geschrokken dat Malgosia ondanks de celstraf gewoon mee mocht doen aan het programma.

"Dat kan echt niet"

Hij vindt het heel raar dat het niet is opgemerkt tijdens de screening van de kandidaten. "Je moet echt wel flink door een keuring. Daar wordt een heel onderzoek naar gedaan. VOG en bij een psycholoog en noem maar op." Hij vervolgt: "Dat zij dat heeft en dat ze erdoor is gekomen, daar gaan ze zeker wat mee doen. Dat kan echt niet. Je kan niet iemand in je huis laten… Die vrouw is ook alleen geweest he, bij Albert in zijn huis. Dat zou ik heel vervelend vinden als dat bij mij zou gebeuren als ik aan zo'n programma zou deelnemen."

Vraagtekens bij oprechtheid 

Joshua vindt het jammer dat Malgosia volgens hem niet echt op zoek is naar liefde. "Zo'n programma als B&B Vol Liefde moet je echt doen omdat je iemand leuk vindt en omdat je denkt: Dan ga ik misschien wel de liefde vinden. Ik heb dat bij haar helemaal niet. Als je ook ziet wat er in de media gebeurt en hoe zij dat allemaal aanwakkert…"

Lees ook: Oh? B&B Vol Liefde Albert gespot met deze deelnemer