Marijn Kuipers open over relatie met Dave Roelvink: 'Hij draagt mij echt op handen'

Media door Alyssa

Dave Roelvink heeft weer de liefde gevonden en we zijn hier helemaal enthousiast over. Zijn vader Dries Roelvink verklapte al dat Dave een nieuwe vlam had en nu komt zijn kersverse vriendin Marijn Kuipers zelf met meer details over hun relatie. En geloof ons, dit is echt een #Goals-koppel!

Communicatie is key

Marijn Kuipers, de nieuwe liefde van Dave, vertelt in een interview met De Telegraaf waarom hun relatie nu al een succes is. Het geheim? Communicatie, baby. "Wij kunnen heel goed praten. En ik voel me heel veilig bij hem. Het is gewoon een hele lieve jongen en hij draagt me echt op handen en voeten."

Next level verliefd

Deze twee zijn zo serieus dat Marijn Kuipers zelfs al de familie Roelvink heeft ontmoet. En guess what? Ze voelt zich daar helemaal thuis. "Ik voel me helemaal thuis en ik ben zo warm welkom geheten dat ik als een vis in het water ben." Marijn straalt tijdens het hele interview en je ziet gewoon dat ze tot over haar oren verliefd is. Cute! Maar waarom werkt het zo goed tussen Dave en Marijn? Heel simpel: "We klikken gewoon enorm. We vinden allebei in elkaar wat we heel graag zouden willen in een partner".

De beroemde ballen van Dries

Oké, maar nu de belangrijke vraag: heeft Marijn al de iconische gehaktballen van papa Dries al geproefd? Het antwoord is nee. Helaas nog niet, maar Marijn hoopt dat daar snel verandering in komt. Dus Dries, zet woensdag maar een extra bordje klaar!

Marijn Kuipers in Expeditie Robinson 2024

Trouwens, komt Marijn Kuipers je bekend voor? Dat kan kloppen! Ze was eerder presentatrice bij RUMAG en te zien in de YouTube-serie Roadtrippers van StukTV. Maar wacht, er is meer. Marijn doet binnenkort mee aan het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson 2024.

Dries is positief, maar mist Jazzlyn

Schoonvader Dries Roelvink heeft zich inmiddels ook uitgesproken over zijn nieuwe aanwinst. En ondanks dat Dries zeer te spreken is over Marijn en snapt waarom Dave voor haar is gevallen vanwege hun gedeelde liefde voor fitness, geeft hij in gesprek met Weekend toe dat hij Jazzlyn, Dave's ex-vriendin, mist. Dries en zijn vrouw Honoria waren erg gehecht geraakt aan Jazzlyn tijdens haar relatie met Dave. "We zijn erg gesteld op haar en missen Jazz ook. Ze voelt nog steeds als onze schoondochter en ze is een heel goede moeder. Het is pijnlijk dat we Jazz nu minder zien", vertelde Dries.

Relatiebreuk 

Dave zijn vorige relatie was met Jazzlyn. Eind december werd bekend dat ze uit elkaar gingen. "Ik wil jullie laten weten dat mijn vriendin en ik besloten hebben om te stoppen met onze relatie", deelde Dave destijds op Instagram. Hij benadrukte dat ze in harmonie uit elkaar zijn gegaan en goede afspraken hebben gemaakt voor hun zoontje Dean, die in 2021 werd geboren.

Lees ook: Dries duikt in leven van vriendin Dave Roelvink: 'Heb haar meteen opgezocht!'