Marijn Kuipers: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Maya Luz

Marijn Kuipers is een 24-jarige influencer en presentatrice. Ze is vooral bekend door haar vlogs en fitness content die ze op TikTok en Instagram plaatst. Ze is ook actief als presentatrice en verslaggeefster bij RUMAG.

Over Marijn Kuipers: leeftijd, vermogen en biografie

Volledige naam
Marijn Kuipers
Geboortedatum
9 april 2000 (leeftijd 24 jaar)
Geboorteplaats
Oranjewoud
Huidige woonplaats
Amsterdam
Relatiestatus
Bezet

Achtergrondinformatie

Marijn Kuipers is een welbekende influencer op Nederlandse sociale media. Ze maakt op TikTok en Instagram veel content over de gym en ze maakt vlogs en andere video's op YouTube, ook af en toe met andere influencers. Ze zal dit jaar ook meedoen met het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Naast influencer is ze ook presentatrice. Zo is ze sinds 2020 actief bij RUMAG.

Jeugd

Origineel komt Marijn uit het Friese Oranjewoud. Ze heeft twee oudere zussen. Op haar zesde verhuisde Kuipers naar Katlijk. Ze heeft op school gezeten in Heerenveen. Ze volgde de studie Welness & Lifestyle aan het Friesland College. In 2020 stond ze ook in de finale van Miss Beauty of Fryslân.

Carrière

Marijn is sinds 2018 actief bezig met haar carrière. Sinds 2020 werkt ze als presentatrice en verslaggever bij RUMAG. Ook is ze ambassadeur voor stichting Free a Girl. In 2022 werd Kuipers uitgeroepen tot Social Media Queen door het blad FMH. Vorig jaar nam ze samen met Rijk Hofman deel aan de serie Roadtrippers van Stuk TV. Dit jaar zal ze ook te zien zijn in het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson.

Verder is Marijn actief als influencer. Ze maakt video's over fitness, mode en beauty op TikTok, Instagram en YouTube. Ze maakt ook regelmatig video's met andere influencers zoals de Hofman broers. Marijn staat vooral bekend om haar content over de gym, waarbij ze haar work-outs laat zien en verschillende oefeningen uitlegt.

Vermogen Marijn Kuipers

Wat het vermogen van Marijn Kuipers precies is, is onbekend. Marijn verdient haar geld met haar werk als influencer en presentatrice. Ze is actief op Instagram, YouTube en TikTok. Dat ze een vermogen opbouwt is dus een feit, maar hoe groot dit vermogen is, is nog onbekend.

Instagram Marijn Kuipers

Bekend van

RUMAG

Marijn Kuipers is naast haar werk op sociale media bekend van haar werk bij RUMAG. Op televisie was ze al eerder te zien bij het programma Roadtrippers van StukTV.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Marijn Kuipers

Is Marijn Kuipers single?

Nee, Marijn heeft sinds dit jaar een relatie met Dave Roelvink.

Wat heeft Marijn Kuipers gestudeerd?

Marijn Kuipers heeft Welness & Lifestyle gestudeerd aan het Fryslân College.

Hoeveel volgers heeft Marijn Kuipers?

Marijn Kuipers heeft 471.000 volgers op Instagram. Op TikTok heeft ze 702.700 volgers. Op YouTube heeft Marijn 54.800 abonees.

Wat is het sterrenbeeld van Marijn Kuipers?

Marijn haar sterrenbeeld is een Ram.

Hot or Not?

  • Yes! (1)
  • Nope! (0)