Oh no! Dave Roelvink is staande gehouden door de politie

Media door Alyssa

Wat is er toch aan de hand met Dave Roelvink? De afgelopen tijd lijkt het alsof die gast echt een pech-magneet is. Eerst brak hij zijn neus tijdens het boksen afgelopen zondag en nu wordt hij ook nog eens aan de kant gezet door de politie.

Dave deelt beelden van staande houden 

Dave Roelvink houdt van een goeie grap, zelfs als hij door de politie wordt staande gehouden. Hij deelde een foto van zichzelf in de auto met twee agenten ernaast en schreef: "Top! đź‘Ť" Met een knipoog voegde hij toe: "Geen richtingaanwijzer, dacht dat mijn neus uit het raam genoeg was". Een typische Dave-move, waarbij hij de situatie met een flinke dosis humor benadert.

De tekst gaat verder onder de afbeeldingen van Dave. 

Dave Roelvink

Dave Roelvink

Nieuwe liefde = nieuwe hoop 

Gelukkig is er ook goed nieuws: Dave lijkt helemaal in zijn nopjes met zijn nieuwe vriendin Marijn Kuipers. In Shownieuws vertelde Marijn dat het "supergoed" gaat en dat ze samen op een roze wolk zitten. Ahhh, cute! Als je de naam Marijn Kuipers leest, gaat er misschien wel een lampje branden! Marijn, het nieuwe vriendinnetje van Dave, is niet onbekend in de mediawereld. Ze was eerder presentatrice bij RUMAG en schitterde in de YouTube-serie Roadtrippers van StukTV. En nu zie je haar in het nieuwste seizoen van Expeditie Robinson 2024.

Dave Roelvink als Bachelor 

Even een verrassende wending: hoe kan Dave Roelvink nu al een vriendin hebben als hij onlangs nog werd benaderd om de nieuwe bachelor te worden? In een gesprek met Linda.nl vertelde Dave dat hij weliswaar was gevraagd voor het programma, maar erover twijfelde. "Ik houd mijn privĂ©leven privĂ© en wil mijn kind ook uit de schijnwerpers houden. Dus ik vraag me af of een vrouw die zich voor zoiets opgeeft wel goed bij mij zou passen."  Hmm, fair point! Maar nu weten we natuurlijk dat Dave allang al met zijn nieuwe liefje in zijn hoofd zat.

Flashback naar de relatiebreuk met Jazzlyn 

Dave zijn vorige relatie was met Jazzlyn. Eind december werd bekend dat ze uit elkaar gingen. "Ik wil jullie laten weten dat mijn vriendin en ik besloten hebben om te stoppen met onze relatie", deelde Dave destijds op Instagram. Hij benadrukte dat ze in harmonie uit elkaar zijn gegaan en goede afspraken hebben gemaakt voor hun zoontje Dean, die in 2021 werd geboren.

Lees ook: Dries duikt in leven van vriendin Dave Roelvink: 'Heb haar meteen opgezocht!'