Dries duikt in leven van vriendin Dave Roelvink: 'Heb haar meteen opgezocht!'

Media door Alyssa

Dries Roelvink, de vader van Dave Roelvink, heeft eindelijk kennis gemaakt met Marijn Kuipers, het nieuwe vriendinnetje van zijn zoon. Hoewel Dries zijn goedkeuring heeft gegeven, geeft hij eerlijk toe dat hij eerst het hele internet heeft afgespeurd om meer over Marijn Kuipers te weten te komen voordat hij haar ontmoette.

Dries zoekt iedereen eerst op  

"Ja, ik heb haar meteen opgezocht. Dat doe ik bij iedereen. Als iemand me belt of iets vraagt, kijk ik daarna direct op Instagram of zoek ik op Google: wie is die persoon? Of het nu een journalist is of iemand die met mij wil samenwerken, ik wil weten wat ze in hun leven hebben gedaan", vertelt hij in gesprek met Weekend.

Dries is positief, maar mist Jazzlyn

Ondanks dat Dries zeer te spreken is over Marijn en snapt waarom Dave voor haar is gevallen vanwege hun gedeelde liefde voor fitness, geeft hij toe dat hij Jazzlyn, Dave's ex-vriendin, mist. Dries en zijn vrouw Honoria waren erg gehecht geraakt aan Jazzlyn tijdens haar relatie met Dave. "Honoria en ik zijn erg gehecht geraakt aan Jazzlyn. We zijn erg gesteld op haar en missen Jazz ook. Ze voelt nog steeds als onze schoondochter en ze is een heel goede moeder. Het is pijnlijk dat we Jazz nu minder zien."

Dave Roelvink houdt rekening met Jazzlyn's gevoelens

Dave heeft geleerd van zijn vaders fout en heeft Jazzlyn persoonlijk op de hoogte gesteld van zijn nieuwe relatie voordat het nieuws in de media verscheen. Hij wilde niet dat zij het ergens zou lezen, zoals Dries' ex-vrouw Luciënne moest doen toen zij las dat Dries opnieuw ging trouwen. Pijnlijk! Dave heeft ook aangegeven dat hij het kindje wat hij samen met Jazzlyn kreeg, voorlopig gescheiden zal houden van Marijn, een beslissing waar Jazzlyn volledig achter staat.

Het einde van Dave en Jazzlyn

Dave zijn vorige relatie was met Jazzlyn. Eind december werd bekend dat ze uit elkaar gingen. “Ik wil jullie laten weten dat mijn vriendin en ik besloten hebben om te stoppen met onze relatie”, deelde Dave destijds op Instagram. Hij benadrukte dat ze in harmonie uit elkaar zijn gegaan en goede afspraken hebben gemaakt voor hun zoontje Dean, die in 2021 werd geboren.

De Bachelor

Hé, maar wacht even! Dave Roelvink zou toch misschien de nieuwe Bachelor worden? Yes, dat klopt, maar dat was voordat hij zijn oog op Marijn had laten vallen. Dave had namelijk eerder aan Linda.nl verteld dat hij was benaderd voor het programma. “Ik weet het niet echt,” zei Dave destijds, die twijfelde of hij wel aan zo'n programma moest meedoen. “Ik houd mijn privéleven privé en mijn kind ook weg van tv. Dus ik weet niet of een vrouw die zich voor zoiets opgeeft, goed bij mij zou passen.”

Lees ook: Donny Roelvink onzeker na teelbalkanker: "Mijn lichaam voelde gewoon anders"