B&B Vol Liefde-Jan ziet eigen kids amper: 'Zijn grote verdriet'

Media door Alyssa

In het zonnige Griekenland ontspint zich een ware soap rond Iris, de charmante B&B-eigenaresse die op zoek is naar de liefde. Hoewel Iris en Jan elkaar gevonden leken te hebben, lijkt Peter nu roet in het eten te gooien. Drama alom, want er zijn geruchten dat Peter misschien niet eens single is!

Lees ook: B&B Vol Liefde-Peter blijkt een oude tv-bekende

Iris trekt steeds meer naar Peter toe

Het moet Jan pijn doen om te zien hoe Iris steeds meer naar Peter toe trekt. Maar, Jan is wel wat gewend als het op pijn aankomt. Naast de liefdesperikelen in Griekenland, bezorgen ook zijn vier kinderen hem namelijk de nodige kopzorgen. Oké, misschien niet echt huilbuien, maar laten we het een flink gevoel van gemis noemen.

De kinderen van Jan

"Ze vertoeven namelijk allemaal in het buitenland", schrijft weekblad Story. "Dochter Roxanne woont in Sydney, waar ze is getrouwd en voor een financiële instelling werkt. Zoon Joshua woont daar ook en bestiert een eigen platenlabel. Dochter Suzi werkt als fotomodel en is aangesloten bij een Japans bureau. En zoon Jonathan begeeft zich overal ter wereld, behalve in Nederland."

Jan zijn verleden als textielbaron

Zelf heeft Jan ook een tijdje in den vreemde vertoefd. Als big boss van het internationaal opererende bedrijf Synergy Textiles, emigreerde hij ooit naar Australië. Daar heeft hij maar liefst 30 jaar gewoond! Pas op zijn 60e keerde hij terug naar het pittoreske Hellevoetsluis, waar hij praktisch opnieuw moest beginnen qua sociale contacten.

Op zoek naar liefde in B&B Vol Liefde

In B&B Vol Liefde omschrijft Jan zichzelf vooral als fervent zeiler. Maar achter die stoere, doorgewinterde vent gaat natuurlijk ook gewoon een man van vlees en bloed schuil. Eentje die snakt naar verbinding, genegenheid en natuurlijk naar... de ware liefde!

Meer problemen met kinderen

Jan is trouwens niet de enige die met zijn kids de nodige struggles heeft. Zijn band met zijn vier kinderen is dus prima, maar hij ziet ze gewoon niet vaak. Bij Malgosia ligt dat heel anders. Ze praat vol trots over haar dochter Nathalie, maar haar zoon wordt in B&B Vol Liefde helemaal niet genoemd. Ouch! Volgens Malgosia heeft ze maar één kind en dat terwijl het er toch echt twee zijn... Pijnlijk! De reden dat haar zoon wordt stilgezwegen? Het schijnt te maken te hebben met een flink bedrag dat mama-Malgos nog aan hem moet terugbetalen.

Lees ook: B&B Vol Liefde-Malgosia laat zich uit over de leugens van kasteelheer Albert: 'Dat klopt niet!'