Is Peter uit B&B Vol Liefde wel echt single?

Media door Alyssa

Peter, de nieuwste casanova in het Griekse paradijs van Iris, zorgt voor behoorlijk wat ophef. En niet alleen omdat hij Iris wegkaapt bij 'Jannes'. Nee, het lijkt erop dat onze Peter nog wat geheimpjes heeft.

Peter's mysterieuze verleden

Eerder meldden we al dat Peter recent nog samen met zijn vrouw Gretha op tv verscheen in een programma van Omroep Max. Say what?! Dat roept natuurlijk de nodige vragen op over zijn intenties in B&B Vol Liefde. Is hij wel zo oprecht als hij zich voordoet?

RTL Boulevard duikt in de roddels

De mensen bij RTL Boulevard konden natuurlijk niet wachten om dit sappige nieuwtje uit te pluizen. Rob Goossens vertelt dinsdagavond in de uitzending het volgende: "Peter, de man met het staartje die bij Iris de boel komt verzieken, die heeft dus al in Bed & Breakfast van Omroep Max gezeten met zijn vrouw en de Bed & Breakfast in de vorm van een boot." Maar wacht, er is meer!

Zijn Peter en Gretha nog samen?

Zijn Peter en Gretha nog steeds een item? Dat is de vraag waar iedereen een antwoord op wil. Of zijn ze inmiddels toch gescheiden? Peter zelf laat weinig los over de situatie, wat alleen maar meer twijfels zaait. Miljuschka vraagt zich hardop af: "Zijn ze nu nog samen? Zijn ze gescheiden?" Rob Goossens verwoordt vervolgens het gevoel van velen wanneer hij zegt: "Ik heb dezelfde vragen als jij. Hij doet heel vaag over wat er dan precies nog met zijn ex is. Er wordt ook online geroepen dat ze gewoon nog samen zijn en dat het één groot spel van hem is dat hij daarheen is. Ik moet zeggen: 'Ik krijg geen hele goede vibe bij hem'."

Geruchtenmolen draait overuren 

Ondertussen gaat het geruchtencircuit online helemaal los. Sommigen beweren dus dat Peter en Gretha gewoon nog samen zijn en dat dit hele B&B Vol Liefde-avontuur één groot toneelstuk is. Fingers crossed voor Iris dat de roddels niet waar zijn...

Bekende gezichten in B&B Vol Liefde 2024

Er zitten dit seizoen een hoop bekende gezichten in B&B Vol LiefdeZo kun je Charlotte, die naar Spanje afreisde voor Mike, al ergens van kennen. En wist je dat haar broer ook een bekende in de media is? Helena, die wil kijken of het iets kan worden met de stoere Thijz, heeft ook al eens eerder op tv gestraald. Ook Malgosia is geen onbekende.

Lees ook: Mike hint naar afloop: “Ben heel gelukkig”