UPDATE: Dave Roelvink heeft een nieuwe relatie

Media door Alyssa

De geruchten over een nieuwe liefde in Dave Roelvink zijn leven zijn nu officieel bevestigd! Dave vertelt in gesprek met RTL Boulevard dat hij samen is met influencer en fitgirl Marijn Kuipers. “Ja, we zijn een stel”, zei Dave. “Meer heb ik er niet over te zeggen.”

Dave Roelvink <3 Marijn Kuipers

Herken je de naam Marijn Kuipers? Dat is geen wonder, hoor! Ze is een bekende presentatrice geweest bij RUMAG en schitterde ook in de YouTube-serie Roadtrippers van StukTV.

Dries verklapt de relatie van zijn zoon 

Het is overigens niemand minder dan Dave zijn vader Dries die ervoor gezorgd heeft dat Dave er niet meer onder uit kan. Dries zei namelijk vandaag tegen Shownieuws dat het erop begint te lijken dat ze een nieuw familielid erbij krijgen. Cute! Het juicekanaal RealityFBI deelde gisteren dan ook een foto waarin Dave en Marijn hand in hand lopen samen. Dries is erg blij met zijn toekomstige schoondochter, vooral omdat Marijn ook heel erg van fitness houdt. Goals! Volgens Dries is deze relatie nog heel pril, maar volgens hem is het zeker meer dan alleen wat ‘daten’.

Open voor nieuwe liefde 

Tijdens de persdag voor zijn nieuwe serie De Roelvinkjes werd Dave eerder al gevraagd naar zijn liefdesleven. Hoewel hij toen de geruchten niet bevestigde, gaf hij wel aan dat hij openstaat voor een nieuwe liefde. “Ik ben op zoek naar iets rustiger en leuks, geen drukte en uitgaan meer. Een leuke vrouw zou daar perfect bij passen,” vertelde hij toen aan Shownieuws.

De Bachelor

Hé, maar wacht even! Dave zou toch misschien de nieuwe Bachelor worden? Hij heeft namelijk eerder aan Linda.nl verteld dat hij was benaderd voor het programma. “Ik weet het niet echt,” zei Dave, die twijfelde of hij wel aan zo'n programma moest meedoen. “Ik houd mijn privéleven privé en mijn kind ook weg van tv. Dus ik weet niet of een vrouw die zich voor zoiets opgeeft, goed bij mij zou passen.”

Relatiebreuk 

Dave zijn vorige relatie was met Jazzlyn. Eind december werd bekend dat ze uit elkaar gingen. “Ik wil jullie laten weten dat mijn vriendin en ik besloten hebben om te stoppen met onze relatie”, deelde Dave destijds op Instagram. Hij benadrukte dat ze in harmonie uit elkaar zijn gegaan en goede afspraken hebben gemaakt voor hun zoontje Dean, die in 2021 werd geboren.

Lees ook: Donny Roelvink onzeker na teelbalkanker: "Mijn lichaam voelde gewoon anders"