Mijn zus gaf haar zoontjes namen waardoor ze gegarandeerd gepest zouden worden

Media door Juliët

Deze twee zussen kregen ruzie over de babynamen van de tweeling. Voor als je dacht dat het hierbij bleef, dan heb je het mis. Benieuwd hoe die is afgelopen? Lees dan gauw verder!

Drama rond de babynamen

Een Reddit-gebruiker (Amerikaanse nieuwswebsite) genaamd Drunk_shrum was verbijsterd toen ze hoorde welke babynaam haar zus had gekozen. Haar zus bleek gefascineerd te zijn door een Japanse animatie. Ze is altijd al dol geweest op anime. Vroeger hadden de zussen een sterke band met elkaar vanwege de liefde voor anime, maar deze obsessie is de laatste tijd gaan irriteren, zeker toen het alleen nog maar over dit onderwerp ging.

Conflict

Er ontstond een conflict tussen de twee dames. Het hoogtepunt was tijdens een feest ter gelegenheid van de geslachtsbekendmaking van de tweeling. De namen Deku en Bakugo werden onthuld, was er enorme verbazing. Drunk_shrum kon niet geloven dat haar zus voor deze namen gekozen had. Ze twijfelde geen momenten en sprak haar zus hierover aan. Ze probeerde duidelijk te maken dat het ongebruikelijke namen zijn en dat het de kinderen kan schaden in de toekomst. Vooral omdat ze opgroeien met kinderen die de namen misschien vreemd vinden. Pesten zou mogelijk kunnen en dit blijft de kinderen dan hun leven lang achtervolgen. Haar zus kon het niet geloven.

Ondanks dat ze het advies goed bedoelde, reageerde haar zus boos en beschuldigde ze haar van jaloezie. Drunk_shrum zou namelijk zelf geen kinderen hebben vanwege ontvruchtbaarheid. Dit maakte de situatie nog eens extra pijnlijk. Toch was ze zelf altijd tevreden met de situatie, want ze heeft genoeg huisdieren. Alleen liep de discussie nog verder uit de hand toen de vriend van haar zus zich er ook nog mee ging bemoeien. Oh oh..

Ouders

Als je dacht dat het hierbij bleef, dan heb je het mis. De ouders van de zussen gingen zich er ook nog mee bemoeien. Ze vroegen aan Drunk _shrum of ze haar excuses kon aanbieden. De meeste reacties van andere Reddit-gebruikers stonden aan de kant van Drunk_shrum. Velen deelden de bezorgheid van de tweeling en de mogelijke gevolgen.

Uiteindelijk hoopt Drunk_shrum vooral dat er een oplossing komt voor de kinderen. Velen zeggen tegen haar dat ze het geprobeerd heeft en dat het niet haar probleem is om het op te lossen. Haar zus moet de kids opvoeden en niet zijzelf. We gaan zien hoe het loopt. Zal de breuk tussen de zueen geheeld worden of blijft dit nog een dingentje?