Alles wat je (stiekem) wilt weten over lovebirds Dave Roelvink en Marijn Kuipers

Celebs door Janine

In augustus 2024 maakte model, dj en mediapersoonlijkheid Dave Roelvink (30) zijn relatie bekend met influencer Marijn Kuipers (24). De twee wisten hun relatie een tijdje buiten de media te houden, maar al snel gingen er geruchten rond in televisieland. Uiteindelijk bevestigde Dave bij RTL Boulevard de relatie en gaf hij toe dat hij samen is met zijn Marijn. In dit artikel vertellen we je alles wat je (stiekem) wilt weten over Dave en Marijn.

Lovebirds Dave Roelvink en Marijn Kuipers

De twee zijn sinds augustus 2024 officieel samen en hebben elkaar leren kennen na de opnamen van het televisieprogramma Expeditie Robinson, waar Marijn aan meedeed. Voordat Dave en zijn vader Dries de geruchten bevestigden, draaiden de roddelmachines op volle toeren. Dave en Marijn werden namelijk meerdere keren samen gespot, waarbij op foto’s te zien was dat ze elkaars hand vasthielden. Dit was natuurlijk koren op de molen voor de juice channels. Dave's vader, Dries Roelvink, reageerde luchtig op de situatie en liet aan De Telegraaf weten: “Het lijkt erop dat ik er een nieuw familielid bij krijg.”

Marijn Kuipers

De naam Marijn Kuipers doet misschien een belletje rinkelen. De blondine die in 2022 door het blad FHM werd uitgeroepen tot Social Media Queen, heeft maar liefst 447.000 volgers op Instagram. Op haar account deelt Marijn sportvideo's en -foto's, jaloersmakende vakantiekiekjes en natuurlijk snapshots van haar dagelijkse leven. In het verleden was Marijn ook presentatrice voor het platform Rumag, dat in mei 2024 failliet werd verklaard.

Meer op Instagram

Privéleven

Het is niet zo vreemd dat er weinig informatie te vinden is over het stel. Dave heeft namelijk eerder aangegeven bewondering te hebben voor zijn broer Donny en diens vriendin, die hun relatie privé houden en gescheiden van de mediawereld. Het lijkt erop dat Dave deze aanpak ook voor zichzelf prettig vindt. Hij volgt hiermee het voorbeeld van zijn jongere broer en houdt zijn relatie met Marijn zoveel mogelijk buiten de schijnwerpers.

Stabiliteit

In de Videoland-serie De Roelvinkjes zien we een stabiele Dave, die ondanks tegenslagen het leven vol moed aangaat. Hoewel juice kanalen en Yvonne Coldeweijer alles in het werk hebben gesteld om hem in een slecht daglicht te zetten, blijft hij positief en weerlegt hij de beschuldigingen. Vorig jaar zette Dave samen met zijn ex Jazzlyn een punt achter hun relatie, kort nadat zij hun zoontje Dean mochten verwelkomen. Dave benadrukte destijds dat een kind twee gelukkige ouders nodig heeft en maakte bekend dat hij en Jazzlyn niet langer samen waren. Na de break-up deden geruchten de ronde dat Dave misschien de nieuwe Bachelor zou worden, maar een jaar later vond hij de liefde bij Marijn, en dat idee lijkt van tafel te zijn.

Huisje, boompje, beestje?

In augustus 2024 gaven Dave en Marijn aan dat ze eerst willen genieten van hun prille liefdesverhaal. Dave wil er zeker van zijn voordat hij Marijn introduceert in het leven van zijn zoontje Dean. Het samenwonen was in augustus dan ook nog een stap te ver voor hen. Hoe de zaken er nu voorstaan is niet helemaal duidelijk, maar we hopen in ieder geval dat ze nog steeds gelukkig samen zijn!