Oh nee, Damián van der Vaart en zijn vriendin zetten een punt achter hun relatie

Celebs door Janine

Damián van der Vaart en zijn vriendin Romy Gentile lijken nu officieel een punt achter hun relatie te hebben gezet. Waar er afgelopen augustus al verhalen rondgingen dat de twee uit elkaar zouden zijn, lijkt het er nu toch echt op dat deze lovebirds ieder hun eigen weg gaan. Het nieuws over hun breuk heeft veel van hun fans en volgers verrast, vooral gezien de liefde die ze eerder met elkaar deelden op sociale media.

Instagram-official

Op 1 mei 2024 deelden zowel Damián van der Vaart als zijn ex-vriendin en influencer Romy Gentile een foto op Instagram, waarmee ze hun relatie "Instagram-official" maakten. Oplettende volgers zagen dat de relatie tussen de twee al langer aan de gang was en dat zij het beiden een tijdje verborgen hebben geprobeerd te houden. In de Instagramverhalen van Romy was echter te zien dat zij tien weken eerder al foto’s had gepost, waarbij ze aan de zijlijn stond om Damián aan te moedigen tijdens zijn wedstrijden. Deze momenten leken een sterke band te bevestigen, maar nu blijkt dat de liefde niet standhoudt.

Break-up Damián van der Vaart en Romy

Alle foto’s van zowel de Instagram-pagina van Damián als die van Romy zijn opnieuw verdwenen. Eerder had het stel al hun foto’s van Instagram verwijderd, maar nu lijkt het er toch echt op dat het over en uit is tussen de twee. Tot nu toe heeft Damián zelf nog geen commentaar gegeven op de speculaties rond hun relatie. Dit gebrek aan reactie heeft geleid tot speculaties onder fans en media over de redenen achter hun breuk. Veel volgers vragen zich af wat er is gebeurd en of er een kans is op verzoening.

Voorgaande relatie

Voordat Damián een relatie aanging met Romy Gentile, had hij een relatie met een Deens meisje, genaamd Laerke. Op Instagram zagen we regelmatig schattige kiekjes van haar en het stel. Ook Sylvie Meis, de moeder van Damián, deelde vaak foto's van Laerke. Schoonmoeder Meis noemde haar zelfs ‘Kiddo’. Rafael van der Vaart, de ex-partner van Sylvie en vader van Damián, sprak enthousiast over de relatie tussen Damián en Laerke en leek deze ook te ondersteunen.

Focus op zijn sportieve carrière

Damián van der Vaart blijft in ieder geval gefocust op zijn sportieve carrière, en daar steunen we hem in! Het voetbalseizoen is inmiddels weer van start gegaan en de voetballer richt zich volledig op zijn droom. Afgelopen mei kondigde Damián trots aan dat zijn contract bij de Nederlandse voetbalclub Ajax was verlengd. "Ik ben blij dat mijn club mijn contract heeft verlengd, zodat ik verder kan werken aan mijn droom," zei Damián destijds. Zijn moeder, Sylvie Meis, was superblij en trots op de prestaties van haar zoon. Terwijl hij zich concentreert op zijn sport, hopen fans dat hij snel weer gelukkig zal zijn, zowel op als naast het veld.