Dit zijn de rijkste acteurs van 2024

Celebs door Luna

Binnen de mediawereld zijn er natuurlijk veel bekende acteurs. Sommige stelen niet alleen de show op beeld, maar ook financieel. Veel Hollywood sterren, maar ook internationale acteurs. Dit zijn de rijkste acteurs van 2024.

Dit zijn de rijkste acteurs van 2024

Jami Gertz

Jami Gertz is een Amerikaanse actrice. Ze komt oorspronkelijk uit Chicago en is momenteel 59 jaar. Ze is vanaf 1981 actief in de filmwereld, en dat heeft haar veel goeds gebracht. Jami is misschien niet veel te zien voor de schermen, toch is ze de rijkste actrice van 2024. Doordat ze actrice is, eigenaar van een sportteam en andere organisaties. Dit heeft haar een nettowaarde van 3 miljard opgeleverd.

Dwayne Johnson

Misschien zegt zijn naam je meer als ik spreek over ‘The Rock’…. Toch? Dwayne is een Amerikaans acteur, ondernemer en professioneel worstelaar. Je kunt hem kennen van titels zoals Family Guy, Fast and Furious en nog heel veel meer. Ook heel hij met veel kindershows meegedaan. Denk aan Hannah Montana, Nickelodeon Kids en transformers. Dwayne is 53 jaar, en met een vermogen van 800 miljoen is hij een van de rijkste acteurs ooit geworden.

Tom Cruise

Tom Cruise valt onder een van de meeste herkenbare gezichten in de filmindustrie. In 1981 begon hij met acteren, en sinds toen is hij nooit meer gestopt met zijn droombaan. Niet alleen is Tom acteur, maar ook filmproducent. Hij braak vooral door zijn ultieme acteer skills in ‘Shotgun’. Ook is hij bekend van de films The outsiders, Mission Impossible en Endless love. Naast het feit dat hij een van de bekendste acteurs van de wereld is, is hij ook een van de best betaalde. Tom Cruise heeft namelijk een vermogen van 600 miljoen euro.

George Clooney

Zijn naam komt je sowieso bekend voor, dat kan niet anders. George Clooney is een groot Hollywood icoon en is te kennen van de films Argo, Street Hawk en Hunter. Naast Amerikaans acteur, is George ook een producent, scenarioschrijver en regisseur. Hij heeft meer dan 30 filmprijzen en nominaties op zijn naam staan, dat kan ook niet echt anders met het kwalitatieve werk dat hij levert. George is 63 jaar en heeft nu een vermogen van 600 miljoen.. Wow.

Kevin Hart

Scary movie, About last night en Jumanji. Dit zijn een aantal titels waarin Kevin zichtbaar is. Niet alleen is Kevin bekend als acteur, maar ook als komiek, regisseur, producent en schrijver. Hij is vaak genomineerd voor prijzen, en heeft er ook aardig wat gewonnen. Op 45 jarige leeftijd, heeft hij een indrukwekkend vermogen van 400 miljoen.

Had jij verwacht dat deze acteurs een van de rijkste ter wereld zouden zijn, of had jij eerder aan andere namen gedacht?