Alles wat we tot nu toe weten over Rapper P Diddy en de Hollywooddrama

Celebs door Luna

Je hebt het vast wel voorbij zien komen de laatste dagen, de Hollywooddrama. De Amerikaanse rapper Sean John Combs, ook wel bekend onder zijn artiestennaam P Diddy word verdacht van mensenhandel, het dwingen tot seksuele handelingen en het runnen van een criminele organisatie. In dit artikel vertellen wij jou alles wat wij tot nu toe weten over de Hollywooddrama.

De feestjes van P Diddy

De rapper heeft tijdenlang namelijk feestjes gehouden waarbij hij celebs uitnodigde. Daar stond hij om bekend, om zijn feestjes. Denk hierbij aan celebs als Beyoncé, Leonardo DiCaprio, Justin Bieber, Adele en Shakira. Dit waren geen normale feestjes. Deze feestjes stonden bekend om de luxe sfeer, celeberty gasten en muzikale optredens en dat wilde natuurlijk niemand missen. Er waren vaak al geruchten over drank en drugsgebruik, vechtpartijen of andere ongelukken maar hier zat veel meel achter..

Eindelijk geen geheim meer

De rapper is dus opgepakt omdat hij wordt aangeklaagd voor hele nare dingen. Er zijn namelijk eindelijk mensen die durfden te vertellen wat er allemaal is gebeurd op de feestjes van de rapper. Steeds meer beroemdheden komen met verhalen over wat de rapper ze heeft aangedaan. Er is laatst een lijst online gekomen waarop alle namen staan van de celebs die weleens naar de feestjes van P diddy zijn geweest. Sommige van die mensen kwamen naar de feestjes omdat ze wisten dat daar slechte dingen gebeurden en daar deel uit van wilde maken, maar ook veel celebs gingen daar super onschuldig heen en werden op de feestjes pas slachtoffer van de drama.

Heftige bevindingen

Nu de rapper op is gepakt zijn er hele heftige dingen gevonden in zijn huis. Er zijn super veel dildo’s, drugs, glijmiddel en babyolies gevonden. Volgens bronnen zou hij de babyolie hebben gebruikt om over de vloer te smeren, dat als de mensen wilden ontsnappen, ze uit zouden glijden… Echt super heftig. Diddy´s ex heeft hem aangeklaagd in november 2023 voor mishandeling en misbruik, niet alleen door hemzelf maar ook door andere mannen. Sindsdien stapten er steeds meer mensen naar voren.

De gebeurtenissen op de Hollywood feestjes

Maar wat gebeurde er dan precies op die feestjes van Diddy? Volgens veel beroemdheden die op zijn feestjes zijn geweest zou er seksuele mishandeling plaats zijn gevonden. Celebs hebben gedeeld dat zij geforceerd werden om seks met hem of andere mannen te hebben en als zij dat niet zouden doen, zou er wat zwaaien. Deze seksuele handelingen werden uitgevoerd door diddy zelf, maar ook door andere mannen. Ook zou hij de slachtoffers gefilmd hebben en heeft hij gemasturbeerd op de uitvoeringen van de mensen die hij inhuurde en de mensen die slachtoffers waren. Ook ging rond dat een celeb bedreigd werd door hem, voor geld. Zij zou meteen een contract moeten tekenen waar instaat dat zij hem 50 miljoen euro geeft, anders zou hij haar van het balkon gooien… Wow. Diddy zou de slachtoffers drank en drugs hebben gegeven zodat ze minder veel wisten en goed hun werk zouden doen. Na de ‘sessies’ kregen ze een infuus ingediend omdat ze zo vermoeid waren. Ben je al in shock van dit nieuws?

Opmerkelijke verschijnselen

Nu veel artiesten hebben toegegeven, komen er ineens veel opvallende dingen naar boven. Zo leken Justin Bieber en de rapper altijd heel close, maar besluit Justin ineens afstand te nemen. Veel artiesten zouden in hun nummers ook hints hebben gegeven en Eminem heeft een disstrack over hem gemaakt. Ook staan er een soort geheime hints in sommige berichten van bekende mensen. Zo heeft Sia ooit een post geplaats waarin ze: “ Baby, Everything Your Own Nice Cats Eats. Kangaroo Is Dead , Nowhere and Purple Penguins Every Day. My Egg.” Neerzet. Als je goed kijkt, zijn alle voorletters samen: “ Beyoncé kidnapped me .“

Beyoncé zou ook groot onderdeel van deze drama zijn. Zo gaan er nu video’s viraal waarin artiesten een Grammy of andere award wonnen, en zij allemaal vonden dat Beyoncé beter was. Volgens vertrouwelijke bronnen zou het zo zijn dat ze bedreigd werden door Beyoncé om dit te zeggen, zodat de wereld zou weten dat Beyoncé altijd beter zou zijn dan de rest…  Niemand had dit verwacht. De celeb heeft dan ook een paar miljoen volgers verloren op Instagram en krijgt verschrikkelijk veel haat.  Er wordt gezegd dat de moord van Michael Jackson en XXXTENTACION iets te maken hebben met deze feestjes. Diddy blijft tot de dag van vandaag ontkennen maar er zijn genoeg bronnen die het tegenovergestelde vertellen. De rapper krijgt te maken met 120 verschillende rechtszaken. Meer dan 100 mensen hebben hem aangeklaagd voor seksueel misbruik. Het jongste slachtoffer was toen negen jaar..

Wat vind jij van deze celeberty drama?