Sergio niet geliefd bij kijkers na aflevering Expeditie Robinson: “Labiel”

Media door Zita

Iedere zondag zitten we weer aan de buis gekluisterd om te kijken naar de nieuwe aflevering van Expeditie Robinson. We ontwikkelen weer onze favoriete personen en personen die we minder leuk vinden. Op X delen meerdere mensen dezelfde mening over Sergio Hasselbaink en uiten deze mening dan ook. Het is duidelijk dat hij niet de publiekslieveling is.

Lees ook: Marijn Kuipers open over relatie met Dave Roelvink: 'Hij draagt mij echt op handen'

Geen fan van Sergio

Opnieuw strijden kamp Noord en kamp Zuid tegen elkaar voor immuniteit. Degenen die immuniteit winnen, hoeven niet naar de eilandraad en zijn dus veilig om naar huis gestemd te worden. Tijdens en na de proeven is te zien dat Sergio geen lieveling is bij het publiek. "'Sergio gaat erg omhoog en omlaag in zijn emoties; hij is echt een gevoelspersoon', aldus Joy. Mooie formulering voor Sergio is labiel", schrijft een kijker op X. : "Sergio graaft op deze manier zijn eigen graf. Dus hij moet niet zeiken als hij straks naar Titaneneiland moet,” schrijft iemand anders.

Sergio Hasselbaink

Als je naar Expeditie Robinson kijkt en je ziet de deelnemers, is de kans aanwezig dat je niet iedereen even goed kent. Wie is Sergio Hasselbaink eigenlijk? Sergio is acteur en ken je misschien van zijn rol in de dramafilm Sonny Boy. Ook maakte Sergio deel uit van de rapgroep Yung Internet. Yung wie?! Yung internet is een hiphopgroep van Amsterdammers Daan Hegt en Mauro van Rijk. Ze vormen sinds 2014 een groep, maar inmiddels is Sergio geen lid meer van de groep.

Expeditie Robinson

Dit jaar speelt Expeditie Robinson zich weer af in Maleisië. Deelnemers die meedoen aan dit seizoen zijn onder anderen Rikkie Kollé, Ellemieke Vermolen, Thomas van der Vlucht, Timor Steffens, Justine Marcella, Marijn Kuipers en Billy Dans. Heb jij al een lieveling in het programma?