Thomas van der Vlugt: leeftijd, vermogen en biografie

Beroemdheden door Maya Luz

Thomas van der Vlugt is een Nederlandse online persoonlijkheid die vooral bekend is van zijn werk bij StukTV. Daarnaast is hij ook dj, zanger en acteur.

Over Thomas van der Vlugt

Volledige naam
Thomas van der Vlugt
Geboortedatum
8 mei 1992 (32 jaar)
Geboorteplaats
Nieuwegein
Huidige woonplaats
Laren
Relatiestatus
bezet

Achtergrondinformatie

Thomas van der Vlugt is opgegroeid in Nieuwegein. Hier is hij door zijn ouders Christelijk opgevoed. Verder heeft hij een broertje genaamd Frans.

Jeugd

Thomas groeide op met zijn familie in het Utrechtse Nieuwegein. In 2011 volgde Thomas een mbo-opleiding tot cameraman aan het Creative College in Utrecht. Hierna heeft hij stage gelopen bij Campus TV en RTL. Hij is ook procesbegeleider bij het NJD geweest, wat onderdeel is van de Nationale Jeugdraad. Na zijn studie richtte hij samen met Giel de Winter StukTV op. Dit begon als een eigen website, maar verhuisde al snel naar YouTube.

Carrière

Na zijn studententijd begon Thomas zijn carrière bij StukTV. Hij richtte de website op met Giel maar verplaatste de content vrij snel naar YouTube. Kort na het oprichten van StukTV sloot Stefan Jurriens zich aan. Het YouTube kanaal heeft tussen 2015 en 2019 maar liefst negen VEED Awards gewonnen. StukTV begon in 2016 met het maken van hun populaire programma Het Jachtseizoen dat nog tot heden bestaat.

Naast zijn werk bij StukTV heeft Thomas ook televisiewerk op zijn naam staan. Zo speelde hij in de online serie Dare van Videoland en was hij te zien in Spotlight. In 2021 was hij de backstagepresentator voor het programma We Want More op SBS6. Daarnaast zat hij in 2023 in het team van Jeroen van Koningsbrugge voor een aflevering van Ik Hou Van Holland. En dit jaar doet hij mee aan het 24ste seizoen van Expeditie Robinson.

Thomas heeft ook acteerervaring. Zo speelde hij in 2018 een gastrol in De Film van Dylan Haegens en House of No Limits in 2019. Hij bracht in 2021 een eigen boek uit genaamde De Tien Geboden van Thomas. Ook heeft hij in ditzelfde jaar een liedje uitgebracht genaamd Deze Nacht is van Mij.

Vermogen Thomas van der Vlugt

Het vermogen van Thomas van der Vlugt ligt naar schatting momenteel op minimaal 1,5 miljoen euro.

Instagram Thomas van der Vlugt

Bekend van

Thomas van der Vlugt is voornamelijk bekend van zijn werk voor StukTV. Sinds 2012 is hij actief als presentator voor het YouTubekanaal dat bekend is van series zoals Roadtrippers en Het Jachtseizoen.

Youtube Video's

Veelgestelde vragen over Thomas van der Vlugt

Heeft Thomas van der Vlugt nog een relatie met Merel?

Nee, Thomas heeft geen relatie meer met Merel Beks.

Is Bram van der Vlugt de opa van Thomas?

Ja! De bekende Nederlandse acteur Bram van der Vlugt is inderdaad de opa van Thomas van der Vlugt.

Heeft Thomas van der Vlugt hartproblemen?

Nee, in 2018 plaatste Thomas een bericht op Instagram waarin hij aangaf last te hebben van hartproblemen. Dit bleek achteraf een grap te zijn. Er is dus niet echt iets aan de hand met zijn hart. Voor deze prank ontving hij veel negatieve reacties.

Wie is de vriendin van Thomas van der Vlugt? 

Danielle Oudenrijn.

Hot or Not?

  • Yes! (0)
  • Nope! (0)