Aftellen: dit is wanneer Expeditie Robinson 2024 weer begint

Media door Anne-Fleur

Alle kandidaten van het allernieuwste seizoen van Expeditie Robinson zijn inmiddels bekendgemaakt en wij kunnen niet meer wachten. Het is echt aftellen, want de reeks van dit jaar komt er supersnel aan. We hebben een releasedatum voor je, zodat je het met koeienletters in je agenda kunt zetten. Er we verklappen je vast, er zitten een hoop spraakmakende mensen in, nú al. Lees gauw verder!

Lees ook: Dit is wanneer het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen te zien is

Wanneer begint Expeditie Robinson 2024?

Tijdens deze warme zomer kunnen we ons voorbereiden op een gloednieuw seizoen van ons favoriete survivalprogramma. Met verschillende proeven, bondjes en teams zullen BN'ers dit seizoen opnieuw hun overlevingsvaardigheden testen en strijden voor de felbegeerde titel van ultieme Robinson. Elk jaar kijken we elke zondagavond braaf naar de nieuwste afleveringen, want we willen natuurlijk niets missen. De nieuwe reeks start overigens sneller dan je denkt, namelijk op 1 september al!

De eerste aflevering van Expeditie Robinson 2024 verschijnt dus, jawel, op zondag 1 september om 20.00 uur op de buis. Het razendpopulaire programma is vanaf dan wekelijks te zien op zondag (altijd om acht uur 's avonds) op RTL 4. Aflevering gemist? Geen paniek, je kunt ze natuurlijk allemaal terugkijken op Videoland!

Bekendmaking deelnemers

RTL maakte vorige week de eerste drie kandidaten al bekend! Marijn Kuipers is de eerste naam die RTL onthult. Je kent Marijn misschien van haar optredens als presentatrice bij RUMAG of van haar avonturen in de populaire YouTube-serie Roadtrippers van StukTV. En als klap op de vuurpijl is ze nu dus ook de nieuwe vriendin van Dave Roelvink! Ook de namen Timor Steffens en Ouassima Tajmout werden gelanceerd. Ook presentatrice Ellemieke Vermolen doet mee aan dit seizoen, acteur Hamza Othman, Joy van Swieten die we vorig jaar zagen in B&B Vol Liefde, Jamie Kazan (vrouw van Steven Kazan), royaltiedeskundige Justine Marcella, windersurfen Kiran Badloe, Real Housewife Kimmylien Nguyen, professioneel bokser Nouchka Fontijn, tv-chef Ramon Burgman en acteur Sergio Hasselbaink. Heb jij nu al een favoriet?

Lees ook: Marijn Kuipers: leeftijd, vermogen en biografie

Geruchten

Wel maakte de geruchtemolen eerder al overuren, want een aantal BN'ers zouden gespot zijn in het vliegtuig van Amsterdam naar Singapore. De namen van Rikkie Kollé (model), Thomas van der Vlugt (ex-Bachelor), Farja Farvadin (Fawry) en Julie Reinders genoemd. Marijn Kuipers zat ook bij dit rijtje en van haar is dus bekend geworden dat ze meedoet. Wij zijn in ieder geval heel benieuwd hoor...