Oei! Dit gebeurde er tussen Benjamin en Joshua in Eating with my Ex

Media door Alyssa

Benjamin en Joshua hebben flink gekibbeld in Eating with My Ex: Going Dutch! Hoewel ze in Winter Vol Liefde nog zo’n romantische klik leken te hebben, was die magie in het programma al van zeer korte duur. Je kunt je dus vast wel voorstellen dat het tijdens de reünie aan de eettafel ook behoorlijk heet onder de voeten werd...

Van gezellig naar verschrikkelijk

Stel je eens voor: Benjamin en Joshua, samen aan tafel. De sfeer? Die was dus echt niet al te best. Benjamin trapte Eating with my Ex af door te roepen dat "dit van hem niet had gehoeven". Op dat moment sloeg de stemming direct om. Joshua was pissig omdat Benjamin ooit had gegrapt dat hij "alleen een soa aan het programma had overgehouden", terwijl Benjamin het Joshua kwalijk nam dat hij "hem niet los kon laten".

Beschuldigingen over en weer

Maar daar bleef het niet bij. Benjamin beweerde hardop dat hij dacht dat Joshua vooral viel op de bekendheid die het programma hem bracht en niet zozeer op Benjamin als persoon. Au! Ondertussen kon Joshua nog steeds niet verkroppen dat Benjamin hem "manipulatief" had genoemd. En deze mening heeft Benjamin dus nog steeds niet bijgesteld: "Ik vind je nog steeds manipulatief, dat is anderhalf jaar later niet veranderd. De manier waarop je praatte. Je aaide me over mijn bol, maakte me letterlijk fysiek een kopje kleiner."

De Eating with my Ex-vraag die de bom deed barsten

Eating with my Ex staat bekend om de pijnlijke vragen die de exen elkaar moeten stellen. En de vraag "Waarom bleef jij contact met mij zoeken?" deed de bom extra barsten. Benjamin claimde dat Joshua maar berichtjes bleef sturen, ook al had hij meermaals aangegeven dat niet meer te willen. Maar Joshua beet terug: "Dat heb je aangegeven, maar we zitten hier nu wel te eten. Als je dat écht niet wilde, ga je hier toch ook niet met mij zitten te eten?"

Geen contact

Aan het eind van het diner in Eating with my Ex concludeerden Benjamin en Joshua dat ze geen contact meer willen hebben, maar dat ze elkaar verder wel het beste gunnen. Ja, zelfs ook op liefdesgebied. Toch blikte Benjamin voor de camera van Shownieuws terug op het gesprek. Hij zei: "Het begin was best gezellig, maar door de vragen van de productie werd de sfeer ongezelliger". Hij vervolgt: "Ik herkende precies dezelfde persoon als op Instagram en in andere tv-programma's de afgelopen maanden: een heel naar ventje. Vervelend. We zijn gewoon zó verschillend. Het is van heel leuk in het begin naar verschrikkelijk gegaan". Na afloop is hij dan ook meteen vertrokken.

Meer op Instagram

Lees ook: Oei! Amy Rose wordt aangevallen door moedermaffia: 'Ben met de grond gelijk gemaakt'