Dit is wanneer het nieuwste seizoen van Gooische Vrouwen te zien is

Media door Anne-Fleur

Eind vorig jaar kregen we geweldig nieuws: er zou een gloednieuw seizoen van Gooische Vrouwen aankomen! De vriendinnen Cheryl, Claire, Anouk en Roelien blijven voor altijd in ons hart en een terugkeer, daar zaten we allemaal op te wachten. Gelukkig duurt het niet lang meer... Videoland heeft namelijk een releasedatum bekendgemaakt van de serie.

Gooische Vrouwen serie keert terug

Presentatrice Linda de Mol kennen we vooral als één van de beste tv-presentatrices, maar in de zero's had ze ook een populair alterego. In 2005 maakten we in de serie Gooische Vrouwen kennis met de Amsterdamse Cheryl en Martin Morero, die meteen het meest geliefde fictieve koppel werden in Nederland. De twee zorgden, samen met de rest van de cast, voor een hoop iconische momenten, die fans zich nu nog steeds voor ogen kunnen halen. Helaas stopte de populaire serie in 2009 na vijf seizoenen, maar gelukkig kwamen daarna nog wel twee films. De laatste film kwam uit in 2014 (!), wat dus alweer negen jaar geleden is.

De fans van Gooische Vrouwen staan echter nog wel te springen voor nieuwe content. De films waren, na de serie, niet voor niets net zo populair. En we kunnen de fans weer enthousiast maken, want de releasedatum van een gloednieuw seizoen is bekend.

"Iedereen doet mee"

De geruchten over een terugkeer van Gooische Vrouwen ontstonden door actrice Beppie Melissen, beter bekend als personages Greet en tante Cor. In de NTR-podcast Kunststof vertelde de actrice vorig jaar dat er "gesprekken gaande" waren over een nieuwe serie. Zij gaf daar zelf aan, dat ze "het hartstikke leuk zou vinden". Naast Beppie komen ook de andere hoofdrolspelers terug in de serie, beloofde Linda al op haar eigen website. "Will Koopman zal opnieuw de regie voor haar rekening nemen en echt iedereen doet weer mee," zegt ze. "Alle vier de Gooische Vrouwen, Martin Morero, tante Cor, Dokter Rossi, Yari..." Yes!

Releasedatum

Talpa produceert de serie in samenwerking met Videoland, waar het zesde seizoen vanaf 27 oktober te streamen is! Geen Videoland-account? No worries, op 10 november kun je de serie ook gewoon op televisie op SBS6 bekijken. "Jaaa 💖 Vanaf 27 oktober zijn Cheryl, Claire, Anouk en Roelien terug als vanouds met een gloednieuw seizoen Gooische Vrouwen! Zet dit GROOT in je agenda 🥂", deelt het Instagram-account van Videoland.

De tekst gaat verder onder de post.

Meer op Instagram

Waar gaat seizoen 6 van Gooische Vrouwen over?

In een persbericht wordt ook al een beetje bekendgemaakt waar dit zesde seizoen dan over gaat. De tijd heeft namelijk niet stilgestaan in 't Gooi! "Cheryl, Claire, Anouk en Roelien staan voor een nieuwe fase in hun leven, vol onverwachte uitdagingen en veranderingen. In Het Gooi is het niet meer zoals het ooit was, en wat vroeger vanzelfsprekend leek, is dat nu niet meer. De vier vriendinnen moeten zichzelf opnieuw uitvinden, maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan…" Nou wij zijn ontzettend benieuwd en hebben er natuurlijk mega veel zin in.