Wat? Gabriel uit Emily in Paris werd bijna gespeeld door een andere acteur

Media door Maya Luz

Acteur Lucas Bravo ken je als de knappe chef Gabriel uit Emily In Paris. Hij maakt deel uit van de intense driehoeksverhouding waar Emily zich in bevindt, maar de rol werd bijna door een andere acteur gespeeld.

Lees ook: Zoveel krijgt Lily Collins betaald voor haar rol in Emily in Paris

Eerst niet gecast

In een interview met People vertelde Lucas Bravo over zijn vele audities voor de populaire Netflix-serie. Hij deed meerdere audities en hier gingen meerdere maanden overheen. De acteur werd in eerste instantie niet gekozen voor de rol omdat de producenten van de serie vonden dat hij niet genoeg acteerervaring had. Bravo reisde af naar het Franse eiland Corsica nadat hij was afgewezen om dit te kunnen verwerken. “I wanted to be in a place where there’s no service, and I could just talk to birds, so to speak,” vertelde hij aan People. Gek genoeg eindigde zijn reisje erg abrupt nadat hij een erg vreemde ontmoeting had met een wandelaar die hem vroeg of hij zijn telefoon mocht lenen. De wandelaar gebruikte Bravo's telefoon om zijn dochter te bellen en zei: “Your phone was vibrating left and right when I got service, so you should check it out.”  De volgende ochtend checkte Bravo zijn telefoon en ontdekte hij dat hij tientallen gemiste berichten en telefoontjes had van de casting director van Emily In Paris. Hierna reisde de acteur opnieuw naar Parijs om nogmaals auditie te doen voor de rol. De casting director vroeg Bravo waar hij was. Zijn antwoord: “I was in the mountain with this shepherd making goat cheese.”

Toch wel Gabriel

Lucas Bravo kreeg dus uiteindelijk wel de rol van Gabriel. Aan People vertelde de acteur dat dit kwam doordat de maker van de serie, Darren Star, tegen de studio in is gegaan en voor hem heeft gevochten. “He thought I was the part from the beginning,” legde hij uit. Emily In Paris was voor het eerst op Netflix te zien in 2020. Inmiddels heeft de show vier seizoenen en komt er een vijfde aan. Naast Bravo speelt Lily Collins de rol van Emily Cooper, Ashley Park de rol van Mindy Chen en Camille Razat de rol van Camille deLalisse.

De toekomst van Emily In Paris

Het vierde seizoen van de serie staat pas sinds kort op Netflix, maar de streamingdienst is nu al klaar voor meer. Vlak na de release van het tweede deel van seizoen vier, kondigde Netflix het vijfde seizoen aan. Hoofdrolspeelster Liliy Collins was te zien in een teaser video waarin ze de volgende woorden zei: “There’s no place like Rome.” Vervolgens neemt ze een slok espresso uit een mok met het getal vijf erop. Details over het vijfde seizoen moeten nog bekend gemaakt worden, maar door de cliffhanger van seizoen vier, weten we in ieder geval zeker dat we Lucas Bravo weer terug gaan zien in de rol van Gabriel.