Mike uit B&B Vol Liefde openhartig over kinderwens met nieuwe vriendin

Media door Maj

In het afgelopen seizoen van B&B Vol Liefde hebben we de zoektocht naar de liefde van verschillende B&B-eigenaren kunnen volgen.  Zo ook van surfdude Mike, die in Spanje zijn ware liefde probeerde te vinden. De zoektocht verliep met veel ups en downs en helaas hebben we in de reünie kunnen zien dat hij aan het programma geen relatie heeft overgehouden. Er was wel ander goed nieuws, want Mike heeft inmiddels de liefde buiten B&B Vol Liefde om gevonden. Bij RTL Boulevard is Mike dan ook openhartig over zijn nieuwe vriendin en eventuele kinderwens.

De zoektocht naar de liefde van B&B Vol Liefde Mike

Er kwamen in totaal zes vrouwen op bezoek bij B&B-eigenaar Mike in Spanje. Met deze zes vrouwen heeft Mike een avontuur beleefd, wat eindigde in een potentiële liefdesrelatie met de blonde Noor. Noor was de eerste vrouw die op bezoek kwam bij Mike en de twee voelde meteen een klik. Op de helft van het programma besloot Noor om afstand te nemen van Mike, omdat hij nog geen 'liefdes' bevestiging aan haar kon geven. Eindstand is Noor teruggekeerd en eindigde het koppel toch nog samen. Helaas werd in de reünie duidelijk dat het niks geworden is tussen de twee, maar de B&B-eigenaar had wel een ander leuk nieuwtje te vertellen...

Nieuwe vriendin

Mike heeft namelijk de liefde ontmoet buiten het programma om, how cute. Zo vertelde hij in de reünie: "Ik heb iemand ontmoet en ja, ik ben verliefd. Ik ga er niet te veel over praten, want ze is heel private. Het ging best snel, moet ik zeggen. Toen de opnames klaar waren, voelde ik dat ik de liefde niet verdiende. Toen vond ik dat ik op een low point was, en opeens kwam zij." Het kersverse koppel is nu al een aantal maanden samen.

Mike laat in een interview met RTL Boulevard weten dat hij stapelverliefd is op zijn nieuwe vriendin. Hij vertelt dat de love birds elkaar hebben ontmoet in een discotheek. Hoe het daarna verder ging? Mike vertelde daarover in het interview: "Daarna schreef ze weer een berichtje van ze wou mij nog een keer zien. We hebben niet ge-efoild, niet gejetskied, niet boot gevaren, niks van die al die dingen die ik had gedaan, maar gewoon rustig lekker gaan zwemmen. We zijn lekker op het strand geweest, de bergen in. Het werkte goed".

Lees ook: Zo zag albert van B&B Vol Liefde er vroeger uit

Kinderwens

Mike liet eerder al weten dat hij niet een hele grote kinderwens heeft, maar met zijn nieuwe vriendin heeft hij toch andere plannen. Mike vertelde namelijk het volgende aan RTL Boulevard: "Elk stapje dat we deden, dat was gewoon bijzonder en leuk. Op het punt dat ik zelfs – het is te vroeg, het is nog veel te vroeg – maar ik weet zeker dat ik met haar kinderen ga krijgen." Mike, we wensen je heel veel geluk in de toekomst!