Megan van Ex on the Beach opnieuw verloofd

Media door Maj

Megan Desaever, bekend van de realityshows Ex on the Beach en Temptation Island, heeft onlangs aangekondigd dat ze is verloofd met haar nieuwe vriend Oliver. De twee kennen elkaar nu sinds eind juni en voelen dat ze de ware voor elkaar zijn. Op Instagram maakt Megan dan ook bekend dat ze niet kan wachten om de rest van haar leven met Oliver te delen.

Megan van Ex on the Beach opnieuw verloofd 

Toch is dit niet de eerste keer dat Megan verloofd is. Eerder maakte ze al bekend te gaan trouwen met realityster collega Dennis Roos. Megan droeg haar verlovingsring maar voor een aantal weken, want later werd bekend dat het om een publiciteitsstunt zou gaan. Na haar relatie met Dennis, heeft Megan nog met Luca - bekend van Ex on the Beach - en rapper Lil Kleine een korte 'liefdesrelatie' gehad.

In juni maakte ze bekend een relatie te hebben met Oliver, een Britse zakenman. Oliver woont deels in Londen en deels in Miami. De twee hebben elkaar ontmoet op Ibiza, waarover Megan deelde in een interview met Het Laatste Nieuws: "Dat gesprek was ongelofelijk. Het voelde alsof ik met de mannelijke Megan stond te praten. Oliver had exact dezelfde mindset, toekomstvisie, hond en interesses. Ik zei aanvankelijk tegen mijn vriendinnen dat ik het niet vertrouwde en hij waarschijnlijk weer de zoveelste playboy was. Ik wilde dus niet té hard van stapel lopen." Het 'niet te hard van stapel lopen', is niet honderd procent gelukt aangezien Megan op haar Instagram verhaal foto's deelde van haar verloving. De caption die Megan erbij heeft geschreven was: "I can't believe what just happened, I can not wait to spend the rest of my life with you." Daarnaast laat Megan ook nog weten dat ze graag bij Oliver intrekt en gaat verhuizen naar Amerika. Echte lovebirds!

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Meer op Instagram

Tattoo van Oliver

Om de liefde die het koppel voor elkaar heeft vast te laten leggen, heeft Megan een tattoo van Oliver laten zetten. Deze gebeurtenis vond een aantal dagen nadat ze haar liefde met Oliver op Instagram had bezegeld plaats. Zo vertelde Megan: "Wat ik voor hem gevoeld heb, dat voelde ik nooit eerder voor iemand. Alles zit gewoonweg juist, en er is niets dat ik minder leuk vind. Oliver is op alle vlakken perfect." Wij hopen natuurlijk voor Megan en Oliver dat ze samen een mooie toekomst tegemoet gaan!

Lees ook: Cardi B is bevallen van haar derde kindje