Cardi B is bevallen van haar derde kindje

Celebs door Maya Luz

Rapper Cardi B is opnieuw moeder geworden. Op Instagram deelde ze een slideshow met foto's waarmee ze de nieuwste toevoeging aan haar familie met de wereld deelt.

Lees ook: Huh? Cardi B is zwanger, en gaat scheiden

Het derde kindje van Cardi B

Via Instagram maakte rapper Cardi B bekend dat ze is bevallen van haar derde kindje op zeven september. In de slideshow is de rapper zelf te zien in het ziekenhuis met de baby in haar armen. Daarnaast zijn er foto's te zien van haar andere twee kindjes die de nieuwe baby ontmoeten. Ook vader Offset is te zien op de foto's. In het onderschrift van de post noemt de rapper haar kindje "the prettiest lil thing."

Meer op Instagram

Het is niet lang geleden dat de rapper haar zwangerschap aankondigde. In augustus van dit jaar deelde ze dit nieuws met de wereld. “With every ending comes a new beginning! I am so grateful to have shared this season with you, you have brought me more love, more life and most of all renewed my power! Reminded me that I can have it all!” schreef ze toen op Instagram. “You’ve reminded me that I never have to choose between life, love and my passion!” De rapper deelde toen al haar liefde voor haar derde kindje. “I love you so much and cannot wait for you to witness what you helped me accomplish, what you pushed me to do! It’s so much easier taking life’s twists, turns and test laying down, but you, your brother and your sister have shown me why it’s worth it to push through!” De post werd vergezeld door foto's van de rapper met haar zwangere buik.

Scheiding van Offset

Het nieuws van de zwangerschap van Cardi B kwam maar een paar uur nadat haar team had bevestigd dat ze zou gaan scheiden van haar man Offset. Cardi B wil volledige voogdij over de kinderen, Kulture, Wave en het derde kindje wiens naam nog onbekend is. Cardi B en Offset zijn getrouwd in 2017. Dit was maar acht maanden nadat ze begonnen met daten in februari van ditzelfde jaar. De relatie tussen de twee rappers is altijd erg openbaar geweest. Eerder gingen de twee al uit elkaar in 2018 na geruchten over dat Offset zou zijn vreemdgegaan. In 2020 gingen ze opnieuw uit elkaar. Toentertijd vroeg Cardi ook een scheiding aan, maar de twee maakten het uiteindelijk toch weer goed. Of de scheiding nu wel echt doorgaat, dat zal nog moeten blijken.