Deze fantheorie voorspelt de snelle komst van het twaalfde Taylor Swift album

Celebs door Maya Luz

In april bracht Taylor Swift haar elfde album The Tortured Poets Department uit. Ondanks het feit dat Taylor recent nog met 31 nieuwe nummers kwam, denken fans te weten dat we binnenkort al zouden kunnen gaan luisteren naar haar twaalfde album. Dit is het bewijs.

Lees ook: Oei, door uitgelekt contract lijkt de relatie tussen Taylor en Travis nep

Hint Taylor Swift op een twaalfde album?

Taylor Swift is de koningin van de easter eggs. Ze verstopt hints naar haar volgende projecten in van alles. Van haar outfits tot haar videoclips. Fans denken de code te hebben gekraakt wat betreft haar twaalfde album en hier hebben ze drie bewijsstukken voor.

Bewijsstuk #1: Overal oranje

Als je een Swiftie bent, weet je dat ieder album van Swift verbonden is met een kleur. Zo is Speak Now paars, Midnights donkerblauw en Lover roze. Fans denken te hebben gespot dat het volgende album de kleur oranje zal krijgen omdat Taylor de laatste tijd wel heel vaak de kleur oranje gebruikt. Zo is er aan het einde van iedere show van de Eras Tour een oranje deur te zien op het scherm. Daarnaast wordt er aan het einde van iedere show confetti gebruikt in de kleuren van alle albums, en oranje! Ook in de nieuwe videoclip voor haar nummer I Can Do It With A Broken Heart komt de kleur terug. Haar dansers zijn in de video te zien met grote oranje waaiers. Dit is opvallend aangezien de waaiers tijdens de optredens wit zijn. Waarom zijn ze in de video dan opeens oranje?

Bewijsstuk #2: Ook de kleur lila duikt steeds vaker op

Naast de kleur oranje komt lila ook steeds vaker terug. In dezelfde videoclip waarin de oranje waaiers te zien waren, is Taylor ook te zien in een lila outfit. Deze kleur droeg ze ook in een promotionele video die Taylor online plaatste vlak na de release van The Tortured Poets Department. Dit hoeft natuurlijk niks te betekenen, maar aangezien Taylor de kleur de laatste tijd ook veel terug laat komen op haar Instagram, zou het ook een hint kunnen zijn.

Maar Taylor heeft al een paars album, Speak Now. Dit hoeft niet te betekenen dat Taylor lila niet meer kan gebruiken. Ze heeft namelijk al eerder twee tinten van dezelfde kleur gebruikt voor verschillende albums, namelijk 1989 en Midnights.

Bewijsstuk #3: De poster van de Eras Tour

De poster voor de Eras Tour is sinds het begin van de tour al een keer veranderd. Waar eerst Midnights in het midden stond, staat nu The Tortured Poets Department in de schijnwerpers. Het middelste blok op de poster is een rechthoek, waar de andere blokken allemaal vierkant zijn. Als je het middelste blok door midden snijdt, krijg je een mooie gelijke verdeling. Er zou dus nog een album bij moeten passen. Als Taylor haar twaalfde album nog uitbrengt voor het einde van de tour in december, dan zou er in ieder ruimte voor zijn op de poster.

Zou jij door deze theorie jouw clownneus ook opzetten? Of vind je het allemaal toch iets te vergezocht?