Oei, door uitgelekt contract lijkt de relatie tussen Taylor en Travis nep

Celebs door Maya Luz

Travis Kelce en Taylor Swift zijn al ongeveer een jaar samen. De twee supporten elkaar constant. Van Taylor die naar de wedstrijden van Travis gaat tot Travis die onderdeel werd van de Eras Tour. Maar door een uitgelekt contract lijkt het even alsof de relatie tussen de twee sterren nep is. Maar is dat echt zo?

Lees ook: Roxy Dekker reageert met nieuw liedje op haatreacties

Taylor Swift en Travis Kelce

Voor iedereen die niet helemaal up to date is over Tayvis, is hier een korte recap. Taylor Swift en Travis Kelce hebben elkaar leren kennen doordat Travis naar een van de shows van de Eras Tour is gegaan. Hij had toen de intentie om haar te ontmoeten en haar een friendship bracelet te geven met zijn nummer erop. Volgens Travis kon hij Taylor die avond niet ontmoeten omdat ze haar stem moet besparen voor en na de shows. Hier vertelde hij over tijdens een aflevering van zijn podcast New Heights die hij maakt met zijn broer Jason. Swift pikte dit op en de rest is geschiedenis. Sinds de twee openlijk een stel zijn komt Taylor regelmatig langs bij de wedstrijden van haar partner. Travis is Taylor ook al meerdere keren komen opzoeken tijdens de Eras Tour. De twee zijn erg open over hun relatie, wat uniek is voor Taylor aangezien ze haar laatste relatie, met acteur Joe Alwyn, erg privé hield. Sommige Swifties speculeren hierdoor over of de relatie wel echt is.

Een uitgelekt nepcontract

Vorige week werden Swifties geshockeerd door een gek uitgelekt contract waarop zou hebben gestaan dat de relatie tussen Swift en Kelce een PR-relatie was. Het contract leek afkomstig te zijn van het bedrijf Full Scope. Dit is het bedrijf waarbij Kelce zijn PR-zaken regelt. Op het neppe contract stond een mediaplan voor wanneer de relatie tussen de twee sterren verbroken zou worden, op 28 september van dit jaar. Fans van het stel reageerden in shock op het contract. Sommige fans waren teleurgesteld, andere fans waren juist blij met het nieuws omdat ze niet zeker waren over de echtheid van de relatie. Full Scope reageerde vrij snel op het uitgelekte contract. "These documents are entirely false and fabricated and were not created, issued or authorized by this agency," uitte het bedrijf. De post met het contract was origineel afkomstig van Reddit, maar de pagina is inmiddels verwijderd. Full Scope gaf ook aan om naar de rechter te willen stappen vanwege deze situatie.

Taylor en Travis hebben allebei niet gereageerd op het schandaal. Wel zijn ze de afgelopen dagen veel samen gespot. Zo waren ze dit weekend samen te zien bij een tenniswedstrijd bij de US Open. Hier zagen ze er erg verliefd uit. Met die relatie zit het dus hoogstwaarschijnlijk helemaal goed.

@espn